Королівський експерт заявив, що тріщини у відносинах принца Гаррі з Меган Маркл починають виявлятися після їхньої гри в баскетбольній команді.

Герцог та герцогиня Сассекські були помічені на грі "Лос-Анджелес Лейкерс", але коли вони з'явилися на "камері поцілунків", Меган завадила Гаррі нахилитися для поцілунку, торкнувшись його руки.

Меган Маркл та принц Гаррі, кадр з відео
Меган Маркл та принц Гаррі, кадр з відео

Виступаючи у своєму шоу GB News, Ден Вуттон назвав це дивним моментом, хоча пара, схоже, відразу ж розсміялася, коли Гаррі зробив кумедне обличчя.

Цього тижня принц знову привернув небажану увагу до королівської сім'ї, коли судові документи у справі про злом телефону показали, що його брат, принц Уельський, досяг приватної угоди з видавцями Sun.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Біограф Гаррі Анджела Левін з'явилася у програмі Дена Вуттона ввечері в середу (26 квітня) і сказала, що, на її думку, їхня поява на "Лейкерс" передбачає наявність проблем у їхніх стосунках.

Ведучий Вуттон запитав: "Був дивний момент, коли Гаррі, здавалося, хотів публічно поцілуватися. У минулому Меган завжди хотіла цих публічних проявів прихильності, але вона відвернулася, вона заблокувала його. Так само, як Діана дуже класно вчинила з Чарльзом на Polo в 1992. Меган довго вивчала Діану. Як ви думаєте, там було щось цілеспрямоване?"

Левін відповіла: "Я думаю, вона не хотіла, щоб він її поцілував Я думаю, що ті дні, можливо, становлять для неї набагато менший інтерес. Потім вона голосно розсміялася, але все це було фальшиво - вона сміється, щоб подразнити його, але насправді вона не хоче, щоб він був поряд з нею".

Левін охарактеризував поява як постановочний і додала: "Єдина причина, через яку вони хочуть це зробити, - щоб потрапити до газет. Вона повернулася зараз, тому що Меган завжди повинна перемагати. Але я думаю, що це обертається проти них. Їхня популярність тепер люди відчувають себе більш пов'язаними з королем Чарльзом, тому що бачать, який він гідний, який добрий він до людей і як старанно він зараз працює. Королева Камілла теж."

Король Чарльз III, кадр із виступу в Німеччині
Король Чарльз III, кадр із виступу в Німеччині

Однак Левін не закликав короля відкликати запрошення Гаррі на коронацію.

Нагадаємо, що принц Гаррі розлучається з Меган Маркл через коронацію Чарльза III, у палаці тріумфують: "Можливість втрачена і не буде відновлена".

Раніше ми повідомляли, що принц Гаррі може бути під домашнім арештом під час коронації Чарльза III: "Йому загрожує перспектива...".