Порядки несуть разом із платіжками: новий креатив від ТЦК

До юриста звернулися із "креативною" повісткою, яку прикріпили до платіжки за тепло.

В Україні триває загальна мобілізація у зв'язку із тривалою широкомасштабною збройною агресією Росії проти України.

ТЦК регулярно здійснюють вручення повісток військовозобов'язаним у різних місцях та невідомими особами, однак чи вважаються законними такі повістки та які правила вручення повістки у військкомат передбачені законом та новим порядком про військовий облік.

До мережі потрапив порядок денний, прикріплений до платіжки.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Повістка та платіжка. Фото: Telegram
Повістка та платіжка. Фото: Telegram

Потап довів до істерики літніми берцями та 10 тисячами: "Батя п'яний його не відлупцює вдома"

Відомий український продюсер та реп-виконавець Олексій Потапенко з першого дня повномасштабного вторгнення росії на територію України всіляко підтримує співвітчизників та допомагає їм.

На цей раз Потап в Instagram поділився новиною про допомогу сім'ї вдові російського окупанта, і здивувався, що життя солдата Росії таке безглузде і дешеве.

Потап, фото: Знай.ua
Потап, фото: Знай.ua

Ясновидець бачить закінчення війни: коли українці назавжди забудуть навіть її "запах"

Валерій Шатілович ясновидець та екстрасенс здивував новим прогнозом про закінчення війни.

Шатілович прогнозує у 2023 році повернення багатьох наших окупованих територій. Повну деокупацію він прогнозує протягом кількох років, але не військовим шляхом, а дипломатичним.

Ясновидець наголошує, що Херсонщину повною мірою звільнять максимум до двох місяців, і контрнаступ дасть свої результати.

В Україні відмовляються показувати бій Ломаченка проти Хейні після захисту УПЦ МП: "Позиція"

Василь Ломаченко - відомий український боксер-легковаг, який з кожним днем, тижнем, місяцем дедалі більше віддаляється від своєї Батьківщини, продовжуючи захищати московських попів і не засуджуючи РФ у розпочатій повномасштабній війні, 24 лютого 2022 року.

Прихильники боксу в Україні можуть пропустити захоплюючу битву за титул абсолютного чемпіона світу у легкій ваговій категорії між ним та Девіном Хейні, 20 травня у Лас-Вегасі, США.

Ломаченко. Фото: скриншот Youtube
Ломаченко. Фото: скриншот Youtube

АТБ стає меншим: мережа закриває свої магазини

Кількість супермаркетів мережі АТБ за час війни скоротилася на 122 магазини. Це не заважає мережі АТБ залишатися найбільшим продуктовим рітейлером в Україні у 2023 році.

За даними Асоціації рітейлерів України (Retail Association of Ukraine, RAU), до першої трійки найбільших торгових мереж слідом за АТБ входять Fozzy Group, що об'єднує мережі "Сільпо", "Фора", Fozzy Cash&Carry, Le Silpo та "Thrash!Траш"!" , а також мережа VolWest Retail (магазини "Наш Край" та Spar).

Супермаркет. Фото: скрін youtube
Супермаркет. Фото: скрін youtube