Молоко, яйця та м'ясо: чи очікувати українцям дефіциту продуктів у 2023 році

Супермаркет. Фото: скрін youtube
Супермаркет. Фото: скрін youtube

В Україні 2023 року прогнозується збільшення виробництва м'яса птиці, тому дефіцит не очікується. Порівняно з минулим роком показник зросте на 1,1% – до 1,7 мільйона тонн. При цьому важливо зазначити, що у 2022 році цей вид продукції зменшився майже на 8% через активні бойові дії в країні. Проте з інших видів тваринницької продукції очікується зменшення виробництва. Фахівці вважають, що найбільше скоротиться вівчарство.

Переможець "Битви екстрасенсів" розповів про дату розпаду росії - терпіти залишилося недовго: "Правда хвилею впаде"

Кремль горить, скріншот: YouTube
Кремль горить, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Відомий український екстрасенс та астролог Макс Гордєєв уже не вперше коментує ситуацію в Україні, даючи свої прогнози щодо дати завершення війни, можливості ядерного удару та інших моментів, пов'язаних із російською агресією. Екстрасенс, зокрема, прокоментував поширену думку про те, що вже зовсім скоро росія почне розсипатися на фрагменти. І іншого майбутнього для цієї країни-агресора нема чого й бажати. Прогноз Макса Гордєєва неабияк порадує не лише українців, а й добру частину світу. Адже екстрасенс заявив, що процес розвалу російської федерації вже запущений.

Юрист пояснив, як вік може врятувати чоловіка від мобілізації: коли закінчується "кордон"

Мобілізовані. Фото: youtube
Мобілізовані. Фото: youtube

В Україні триває повномасштабна війна, а разом із нею і мобілізація, і військовий стан. Тому громадян може цікавити питання щодо військової служби — зокрема, про граничний вік перебування зі зброєю в руках. Про це детально поговорив адвокат Ростислав Кравець. Існує Закон "Про військовий обов'язок та військову службу", у 22 статті якого окремо встановлено граничний вік перебування на військовій службі. Чоловік радить уважніше придивитися до "деталів" мобілізації. Бо якщо вам більше років, ніж потрібно для служби, вас не мають права викликати.

Оля Полякова розповіла, чому вчили росіян 8 років: "Я дихати не могла кілька днів"

Оля Полякова, фото: Instagram
Оля Полякова, фото: Instagram

Відома українська співачка Оля Полякова висловилася з приводу того, звідки росіяни мають стільки ненависті до українців. Адже більшість із них ніколи не були в Україні та навіть не спілкувалися з нашими земляками. Про ненависть росіян до українців Оля Полякова поспілкувалася із Дмитром Гордоном. В інтерв'ю вона зауважила, що в цій ситуації нічого дивного немає, адже росіян навчали ненависті 8 років. Більше того, наші агресивні сусіди-окупанти виявилися чудовими учнями, адже впоралися з ненавистю на всі 100%.

Погода в Україні на травень 2023 року змусить людей добре намокнути: "висохнути" вийде не завжди

Прогноз погоди, facebook.com/tala.didenko
Прогноз погоди, facebook.com/tala.didenko

Квітень наближається до завершення, і на порозі останній місяць весни – травень, який подарує вже стабільно теплу погоду. Настав час дізнатися, яку погоду варто чекати на українців перед початком літнього сезону. За даними Українського гідрометеорологічного центру, середня температура у травні коливатиметься між +14...+18 градусів, а ось у горах набагато холодніше – між +10...+13 градусів. Очікувана кількість опадів протягом місяця становитиме 35-72 мм, що також відповідає нормі. У той же час на Закарпатті та Прикарпатті очікується трохи більше опадів – від 132 до 170 мм.