Сонечко пригріло і ціни покотилися вниз: в Україні різко подешевшали тепличні огірки

Огірки, скріншот: YouTube
Огірки, скріншот: YouTube

В Україні встановилася тепла погода, що сприяло збільшенню врожаю тепличного огірка. На ринок стали надходити об'ємніші партії овочів, що змусило виробників переглянути ціни на продукцію. Тепла погода внесла корективи на ринок тепличного огірка. Комбінати почали відвантажувати продукцію за ціною від 60 до 110 гривень за кілограм. За даними аналітиків, новий цінник у середньому на 14% нижчий, ніж наприкінці минулого робочого тижня.

Відомий астролог назвав точне ім'я "ліквідатора", який позбавить путіна життя: "Старий друг..."

Могила Путіна, скріншот: YouTube
Могила Путіна, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Відомий український астролог та енергетичний практик Влад Росс, який ще восени 2022 року передбачав падіння Кримського мосту, визначив, хто може зрадити чи позбавити життя кривавого диктатора володимира путіна. Влад Росс навіть зміг визначити точну особу такого "виконавця". За словами астролога, російський диктатор може загинути від рук свого близького соратника Сергія Чемезова, яхту якого заарештували в Іспанії минулого року. Також Влад Росс звернув увагу на ватажка ПВК "Вагнер" Євгенія Пригожина. Цей персонаж дуже захопити владу у кремлі військовим шляхом, але якщо в нього не вийде, то ліквідувати путіна може його близьке оточення.

Водію, це більше не твоя проблема: в Україні вирішили скасувати популярний штраф у 510 гривень

Нові штрафи для пішоходів. Фото: скриншот Youtube
Нові штрафи для пішоходів. Фото: скриншот Youtube

В Україні у водіїв може стати менше проблем. Незабаром на законодавчому рівні можуть скасувати штраф за перевезення пасажирів, які не пристебнули ремінь безпеки. Українські "слуги народу" хочуть зробити це питання справедливим з усіх боків. Народні депутати пропонують штрафувати за це порушення саме пасажирів, а не водія. Проєкт закону № 9210-1 передбачає запровадження штрафу у розмірі 510 гривень для пасажира транспортного засобу, якщо він не пристебнутий ременем безпеки. За повторне таке правопорушення протягом року штраф становитиме 1700 гривень.

Найпопулярніші махінації супермаркетів, через які ви втрачаєте гроші: що відбувається зі здачею та вагами

Супермаркет. Фото: скрін youtube
Супермаркет. Фото: скрін youtube

Українці неодноразово за життя можуть зіткнутися з махінаціями у супермаркеті та на ринку. Іноді про це не дуже просто здогадатися... проте факт залишається фактом. Наприклад, ціни часто встановлюються те щоб при округленні здачі більше грошей залишалося в продавця. Це може призвести до того, що ви можете отримати не всю здачу за ваші покупки. Відповідно до правил округлення, якщо сума менша за 5 копійок, то магазин має право залишити це здавання собі, а якщо сума перевищує 5 копійок, то магазин має вибачитися перед покупцем і повернути здачу.

У київській лікарні вимагали гроші з військового: на операцію з власного гаманця

Приймальня лікарні. Фото: скриншот з відео
Приймальня лікарні. Фото: скриншот з відео

В Київській клінічній лікарні №5 стався скандал - з військового, який отримав проблеми зі здоров'я під час служби на фронті, вимагали кошти на лікування. Військовослужбовець Олександр Салій захищає країну з весни 2022 року. За словами Олександра медики лікарні отримали всі необхідні документи та знають що він військовий. Військовому повідомили у вівторок, що його чекає операція за яку він має заплатити 4 тисячі гривень з власного гаманця.