Тепер і ти можеш дозволити собі салат: українські супермаркети оновили ціни на помідори, огірки та кріп

Ціни на овочі, скріншот: YouTube
Ціни на овочі, скріншот: YouTube

Для всіх наших дорогих читачів, які під час походу в гастроном чи ринку уважно стежать за цінниками на головні продукти харчування, є кілька важливих новин. Справа в тому, що великі українські мережі супермаркетів оновили ціни на популярні продукти - огірки, помідори та кріп. Згідно з відкритою інформацією, ціни на весняні овочі продовжуватимуть залишатися захмарними, проте, порівняно з минулим місяцем, вони знизилися в ціні значно. Зокрема, огірки подешевшали із 184,63 грн/кг до 109,грн/кг. Гладкі огірки знизилися в ціні із 132,17 грн/кг до 100,90 грн/кг, колючі можна придбати за 114,90 грн/кг.

"Україна поставить росію на коліна": екстрасенс Макс Гордєєв розповів про "спекотні" події літа 2023 року

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Макс Гордєєв. Фото: Youtube
Макс Гордєєв. Фото: Youtube

Відомий серед телеглядачів, а також дуже популярний у соціальних мережах український екстрасенс та майстер розкладів Таро Макс Гордєєв, який днями розповів, хто ж ліквідує російського диктатора володимира Путіна, озвучив дуже оптимістичний прогноз для України на літо 2023 року. За словами Макса Гордєєва, українські захисники за цей час "подарують" народу дуже багато новин. Швидше за все, що це буде інформація про звільнені території, що знаходилися під російською окупацією.

"Укрпошта" слідом за "Новою поштою" підніме ціни на доставку: "Прораховуватимемо"

"Укрпошта". Фото: скрін youtube
"Укрпошта". Фото: скрін youtube

Найближчим часом відбудеться підвищення тарифів на послуги компанії "Укрпошта", як повідомили представники одного з найбільших доставників, крім "Нової пошти". Генеральний директор "Укрпошти" Ігор Смілянський відкрив цю інформацію під час ефіру телемарафону. Втім, він зазначив, що, незважаючи на зміни, клієнти матимуть змогу продовжувати користуватися послугами за доступними цінами. За словами Ігоря Смілянського, причиною підвищення вартості послуг є всіма відоме зростання цін на пальне та транспортування в Україні. З цієї ж причини і "Нова пошта" підвищувала тарифи, до чого клієнти поставилися набагато негативніше.

Оля Цибульська порадила жбурляти в унітаз тих, хто не зберігає секрети: "Золоті слова..."

Оля Цибульська, фото: Instagram
Оля Цибульська, фото: Instagram

Популярна українська співачка, зірка численних телевізійних розважальних проєктів, часта гостя мережевих інтерв'ю, а також красуня з чудовим почуттям гумору Оля Цибульська продовжує піднімати настрій своїм відданим фанатам. Цього разу Оля Цибульська опублікувала філософський вислів власного твору, передплатникам подобаються такі "крилаті фрази", і вони отримали свіжу порцію. Артистка навіть попросила своїх шанувальників позначити під кадрами своїх людей, котрим можна довіряти. Також можна звернути увагу на образ співачки, в якому вона вирішила записати це послання.

"Прикро, чхати хотіли...": абоненти "Київстару" втрачають номери, з якими жили по 20 років

"Київстар", скріншот: YouTube
"Київстар", скріншот: YouTube

Один із трьох найбільших українських мобільних операторів, компанія "Київстар", яка користується великою популярністю серед мешканців центральних областей нашої країни, а також самих киян, продовжує підносити своїм абонентам дуже неприємні "сюрпризи". Цього разу українець, який вже досить довго користується послугами "Київстару", розповів, що послуга, яка виконується близько доби, тривала майже півроку.