У Кабміні пропонують запровадити дуже цікаві зміни до закону, які забезпечуватимуть безкоштовним житлом прокурорів, якщо вони потребують покращення житлових умов.

Законопроект №9277 передбачає внесення змін до закону "Про прокуратуру", який стосується забезпечення прокурорів безплатним житлом. Автори ідеї, члени Комітету ВР з питань правоохоронної діяльності Владлен Неклюдов, Сергій Йонушас, Максим Павлюк та інші думають, що таким чином вдасться виключити корупцію в прокуратурі.

Прокуратура України, фото lenta
Прокуратура України, фото lenta

За їх словами, корупції можна уникнути, якщо представники цієї структури будуть забезпечені життєвими благами. Також це має вплинути на ефективність роботи прокуратури та справедливість ухвалених ними рішень.

Завдяки такому кроку у прокурорів має зникнути бажання займатися незаконною діяльністю, адже маючи навіть елементарне, спокуса не така велика.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Оренда житла, фото biz.nv
Оренда житла, фото biz.nv

Житло планують надавати за державні кошти, а в законі, якщо за нього проголосують, з'явиться доповнення. Це актуально особливо під час війни, оскільки багатьом прокурорам доводиться працювати в населених пунктах, які нещодавно були лише звільнені від окупації, але при цьому їм навіть ніде жити.

Нагадаємо, студент отримав повістку: що робити, куди йти і чому не можна ігнорувати ТЦК

Раніше ми писали про те, що Нафтогаз України почав знижувати цифри в платіжках, клієнтів і це напружило: "Наступного місяця газ буде дорожчим"

Як повідомляв Знай.ua, в Україні розширили повноваження Нацполіції: чим тепер займатимуться компетентні органи