У Перу 5-річну дівчинку визнали наймолодшою ​​мамою у медичній історії – вона народила здорового хлопчика вагою 2,7 кілограма.

Ліну Медіну з Перу визнали наймолодшою ​​мамою у світі, адже коли дівчинці було лише 5 років, вона народила свого першого сина.

Народження дитини. Фото: Youtube
Народження дитини. Фото: Youtube

Батьки дівчинки не підозрювали про вагітність і відвезли її до лікаря лише через те, що були стурбовані збільшенням черевної порожнини. Спочатку передбачалося, що Ліна пухлина, проте пізніше з'ясувалося, що вона на 7 місяці вагітності.

У травні 1939 року вона народила хлопчика кесаревим перетином, необхідним через таза дівчинки, що не розвинувся. Її син важив 2,7 кг при народженні і був названий Херардо на ім'я лікаря, що приймав пологи. Про те, що Ліна була його мамою, а не сестрою, Херардо дізнався лише у віці 10 років.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Ліна Медіна / фото: Infobae
Ліна Медіна / фото: Infobae

У звіті медичного видання La Presse Medicale вказали, що такі ранні пологи стали можливими через швидкий розвиток дівчинки. Перші місячні у Ліни Медини пішли у 8 місяців, до 4 років у неї були розвинені молочні залози, а у 5 років відзначалося характерне розширення тазових кісток.

Нині Ліні 89 років, і вона живе у Лімі, столиці Перу. Через 33 роки після народження першого сина вона народила другого хлопчика від свого чоловіка. Жінка досі не розкриває таємницю, хто став батьком її першої дитини. Херардо, первісток Медини, ріс здоровим, проте помер у віці 40 років через хворобу кісткового мозку.

Нагадаємо, що жінка з 3 років прикута до крісла і вирішила втратити цноту в 43: чоловік погодився з 9 тисяч гривень.

Раніше ми повідомляли, що дівчина витратила 64 тисячі доларів і з красуні перетворилася на "дивавицю": "Я не дозволяю...".