У неділю, 4 червня православні за звичаєм на Трійцю несуть до церкви зелені гілки, а також букети лугових квітів.

Прекрасна традиція відома ще з того часу, коли синагоги на день П'ятидесятниці прикрашали зеленню. Квіти, що побували в храмі, зазвичай засушують і зберігають як обереги за іконами.

Привітаннями у прозі можна показати рідним та друзям у цей день своє тепле ставлення, кохання та турботу. До того ж приємні слова завжди тішать душу.

Вітаю Вас із святим святом Святої Трійці! Цього дня апостоли Ісуса Христа прийняли Святого Духа. Дух Святий прийшов на них і благословив їх Своєю Святою присутністю!

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

***

Нехай з цього дня Ваше життя завжди буде сповнене Ним і Його Святою присутністю! Нехай благословення Святої Трійці зійде на Вас та змінить все життя!

***

Батько і Син, і Дух Святий нехай будуть з Вами цього чудового дня! Нехай Вас охороняють на життєвому шляху Ангели Божі та нехай ваше життя наповниться сонячним світлом та щастям!

***

Вітаю тебе із чудовим святом і хочу побажати, щоб Трійця допомогла здійснитися всім мріям та бажанням! Життя у нас всього одне, так що рекомендую цінувати його і насолоджуватися нею у всіх проявах! Вір у чудеса і радуйся тому, що маєш!

***

Прийміть від мене привітання із чудовим святом, одним із найчудовіших у православному календарі! Нехай у Трійцю збудуться ваші мрії та заповітні бажання, нехай радість назавжди оселиться у вашому серці, а доброта та любов зігріють душу!

***

Нехай цей день осяє світлом ваш світ, нехай у ваш дім прийде святе тепло. Не повинно бути у світі самотніх людей, нещасних та занедбаних. Бажаємо вам завжди зустрічати свята навіть не втрьох, а у колі величезної та дружної родини. Щастя, тепла та миру у вашому будинку.

Нагадаємо, коли Трійця у 2023 році і чи буде вихідною: історія, традиції та заборони православного свята.

Раніше ми повідомляли, що потрібно встигнути зробити перед Трійцею: 5 невідкладних справ.