П'яний Голова Макарівського райсуду Олексій Тандир, який на смерть збив нацгвардійця, рухався на блокпосту зі швидкістю яка в 20 разів перевищувала дозволену.

Тандир повинен був знизити швидкість до 5 км/год, оскільки наближався до контрольно-пропускного пункту.

Про це сигналізували відповідні дорожні знаки, встановлені на проїзній частині.

ДТП за участю п'яного судді. Фото ДБР
ДТП за участю п'яного судді. Фото ДБР

"Рухаючись зі швидкістю приблизно 100 км/год.,не вжив заходів для зменшення швидкості аж до зупинки транспортного засобу та навпроти будинку №139 по проспекту Перемоги у Києві здійснив наїзд на тимчасову огорожу контрольно-пропускного пункту та військовослужбовця, який ніс службу. В результаті дорожньо-транспортної пригоди військовий отримав тілесні ушкодження, від яких загинув на місці пригоди", – сказано у судовій ухвалі.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Водночас сам суддя Тандир під час засідання заявив, що їхав з зі швидкістю не більше 20 км/год.

ДТП за участю п'яного судді. Фото ДБР
ДТП за участю п'яного судді. Фото ДБР

Однак на запитання прокуратури чому тіло нацгвардійця лежало за 30 м від "Лексуса", суддя не зміг дати ніякої відповіді.

Раніше Печерський районний суд на засіданні обрав запобіжний захід голові Макарівського райсуду Олексію Тандиру – тримання під вартою до 21 липня без можливості внесення застави.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, випливли скандальні рішення судді, який п'яним збив нацгвардійця: намагався звинуватити вигаданого водія.

Також наш портал інформував, що вбивці 5-річного хлопчика дали всього 4 роки, а співучасників виправдали: рішення суду у справі Кирила Тлявова.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, екснардеп Сергій Рибалко хвалиться своїм французьким життям: в Україні фігурував у справі про держзраду.