Українці постійно скаржаться на "Укрпошту", через низький сервіс та часті затримки у доставці посилок.

Укрпошта потрапила у скандал, адже багато відгуків про негативний досвід у отримуванні відправлень, які викликають обурення українців. Черговий відгук про те, як загубилася посилка, або ж її просто поцупили.

Укрпошта, скріншот: YouTube
Укрпошта, скріншот: YouTube

Українка попередила, що усі в кого посилка мандрує з Києва до Львова будьте готові до того, що Укрпошта їх вже загубила чи поцупила і відповідальності за це нести не буде.

З 20.06 я звертаюся з запитом: де моя посилка? Спочатку чую стандартні відповіді про навантаження, а сьогодні взагалі: "На жаль, інформація щодо місцезнаходження поштового відправлення відсутня. Оскільки до моменту вручення власником відправлення є відправник, рекомендуємо звернутися до відправника". Питання одне, коли Укрпошта зачиниться назавжди, щоб в їх руки не потрапляли посилки? Як можлива настільки жахлива доставка та робота з клієнтами?

Популярні новини зараз
Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Під дописом також зазначили, що це не одиничний випадок. І справді, посилки губляться, або мандрують з Києва до Запоріжжя через Львів.

Нагадаємо, ми писали, що українець запровадив новий рівень світового банківського сервісу.

Як повідомляв "Знай.ua", "Нова пошта" перестала доставляти посилки з Aliexpress, українці втратили десятки товарів: "З початку травня і досі".

Також "Знай.ua" інформував, 100 млрд грн доходу на рік для банків: все потягнуть з держбюджету.