Одна з найпопулярніших на даний момент в Україні компаній із сервісом доставки "Нова" пошта, яка буквально днями вирішила трохи розщедритися і надала українцям знижку на 40% для отримання посилок, продовжує подавати великі неприємності простим громадянам.

Цього разу українець Олександр із міста Одеса вирішив поділитися своєю історією, коли співробітники "Нової пошти" запакували його посилку вартістю 3500 грн у звичайний пакет. У "бонус" до всього Олександр заявив, що його посилку не запакували, а просто поклали в пакет.

Про це стало відомо завдяки новому повідомленню незадоволеного клієнта компанії "Нова пошта" на порталі для відгуків про роботу компаній та сервісів Otzivua .

"Нова Пошта". Фото: скрін youtube
"Нова Пошта". Фото: скрін youtube

"Таке враження, що там не працюють люди! А якісь королі та принцеси у вільний час розважаються! Роблять простому народу велику послугу!

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Було вказано запакувати посилку, вартість 3500 грн! Так ці розумники у простий кульок поклали і навіть не запакували! Убогий сервіс і такі ж співробітники!", - розповів незадоволений клієнт компанії "Нова пошта".

Також чоловік заявив, що перестав бачити "плюси" у сервісі від "Нової пошти". У деталях з відгуком Олександра можна ознайомитись за допомогою скріншоту повного коментаря:

Відгук невдоволеного клієнта "Нової пошти", скріншот: Otzivua
Відгук невдоволеного клієнта "Нової пошти", скріншот: Otzivua

Нагадаємо, пенсіонерам перерахували виплати: кому додали від 422 до 1450 гривень.

Раніше повідомлялося, в Україні активно купують нові легковики: які моделі вирвалися у лідери.

Також, такої халяви клієнти ще не бачили: "Нова пошта" дає 40-відсоткову знижку на доставку.