"Нова пошта" один з тих поштових операторів, якими часто користується тисячі українців.

Але не буває, щоб все відбувалося "гладко", і на НП часто-густо сиплються звинувачення та обурливі коментарі. У Facebook розповіли, про втрачене відправлення за яке було заплачено за доставку 225 грн.

"Нова Пошта". Фото: скрін youtube
"Нова Пошта". Фото: скрін youtube

Де моє відправлення 59000995422134? Як мені вже набридли проблеми з вами, Нова пошта. Хто тепер доставку 225 грн, які я встигла сплатити, компенсує за втрачене вами відправлення? Відправлення втрачаєте, доставляєте пошкодженим, невчасно доставляєте. А! Ще й тримаєте водіїв, які вибивають вдячність ні за що. Все перерахувала? — обурюється українка.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Жінка вирішила заодне перерахувати ще й всі "боки" "Нової пошти", враховуючи нахабних водіїв з служби доставки, скасування переадресації тощо.

Щось таки я забула. Як ваші співробітники вміють відміняти переадресацію в межах міста, аби не доставляти безкоштовно відправлення. І потім три дні доставляєте з під палиці відправлення по маленькому містечку. Очікую вирішення проблеми та промокод, за вчасно не доставлене відправлення. — завершила клієнтка НП.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що у Тернополі нічний клуб замаскувався під "Пункт незламності": танцювали та вживали наркотики

Як повідомляв "Знай.ua" українка обурилася відсутністю "Нової пошти" у своєму населеному пункті.

Також "Знай.ua" інформував, "Нова пошта" влаштувала безлад з відправленням посилок за кордон, що потрібно знати клієнтам.