Глава ГУР Кирило Буданов попередив про небезпеку після перемоги України: "Все-таки частина рф залишиться"

Кирило Буданов, фото: Знай.ua
Кирило Буданов, фото: Знай.ua

Нещодавно глава української розвідки Кирило Буданов розповів про те, чому не здійснився його прогноз щодо заходу ЗСУ до Криму до початку літа 2023 року. Також він зі сміхом відреагував на тих, хто вважає, що контранступ рухається повільно, адже ніхто з простих українців не знає, які завдання ставилися головним командуванням країни перед захисниками нашої країни. Саме тому ми не можемо оцінити контранступ. В своєму новому інтерв'ю Наталі Мосейчук Буданов розповів, яку концепцію будує ГУР на післявоєнний період, а також чим займатиметься відомство після війни.

Lifecell порадував абонентів новою халявою: наберіть комбінацію та заберіть подарунок

Lifecell. Фото: скрін youtube
Lifecell. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Мобільний оператор Lifecell пропонує подарунки абонентам, які виконають одну умову та наберуть спеціальну комбінацію. Про це йдеться на офіційній сторінці компанії у соціальній мережі facebook. Абоненти Lifecell можуть отримати подарунок – 40 ГБ інтернету та 200 хвилин на всі номери на 4 тижні. Для цього потрібно ввести спеціальну комбінацію, попередньо виконавши лише одну умову. Мобільний оператор наголошує, що охочі можуть забрати подарунок до 30 вересня 2023 року.

Володимир Зеленський назвав диктатора путіна слабаком після загибелі Пригожина: "Його слово нічого не варте"

Володимир Зеленський, фото Знай.ua
Володимир Зеленський, фото Знай.ua

Останні події на росії не можуть не тішити українців. "Бавовна" у різних містах, аж до Москви тепер будить росіян серед ночі. Але серед усього цього хорошого Президент України наголосив і на тому, що має насторожити. І хоча українці розуміють це вже давно, світова спільнота все ще мешкає в ілюзіях. Йдеться про довіру російському диктатору володимиру Путіну. Серед усіх подій яскраво вирізняється смерть ватажка ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина. Не зміг не наголосити на цьому і Володимир Зеленський. Він зазначає, що нещодавні події в рф ясно продемонстрували, що російському президенту не можна довіряти, тому немає жодного сенсу про щось із ним домовлятися, і це мають усвідомити все у світі.

Арестович вважає, що "хороші руські" мають більше мужності, ніж українські захисники

Олексій Арестович, фото: Facebook
Олексій Арестович, фото: Facebook

Колишній радник Офісу Президента Олексій Арестович розлютив українців черговою витівкою. В інтерв'ю російським журналістам він заявив, що у росіян, які виступають в соцмережах проти кривавої політики путіна, нібито мають більше мужності, ніж українські захисники на передовій. Арестович закликав розмежовувати поняття російського народу та прихильників кривавої путінської політики. Окрім того, він відкрито заявив про те, що "хороші руські" мають більше мужності, ніж наші воїни на передовій, зі зброєю у руках.

Українським пенсіонерам дозволили оформити доплату: сума прийде на картку, від 100 грн

Пенсіонери. Фото: скрін youtube
Пенсіонери. Фото: скрін youtube

Для всіх наших шанованих читачів, які стосуються отримання пенсійних виплат, є важливе нагадування. Деякі категорії пенсіонерів в Україні матимуть можливість оформити доплати до своїх виплат за рахунок коштів ООН. Повідомляється, що для найбільш незахищених верств населення, які потребують фінансової підтримки, розпочато реалізацію нової програми фінансової підтримки. Особливо це стосується самотніх людей похилого віку та осіб з інвалідністю, які проживають у зоні активних бойових дій. При цьому гроші нараховуватимуться протягом 4 місяців. Щодо сум, то вона залежатиме від того, яка пенсія, але не може бути нижчою за 100 гривень. Тобто платитимуть лише різницю, якої не вистачає до 3000 гривень.