Microsoft і Sony готуються до ще однієї великої битви в світі консольних ігор. Microsoft готує Xbox Scarlett до випуску, в той час як її найбільший конкурент працює над PlayStation 5. На даний момент невідомо, коли ми отримаємо ці консолі, але це не дивно, якщо вони з'являться в 2019 році.

Xbox One X і PlayStation 4 Pro просто неймовірні, тому ми очікуємо, що нове покоління консолей буде набагато краще, але і більш дорогим. Однак, схоже, Microsoft знайшла легке вирішення проблеми ціноутворення, і це те, що дасть Xbox Scarlett величезна перевага перед конкурентом.

Нещодавно Microsoft анонсувала Xbox All Access, доступний план платежів, який дозволяє гравцям отримати консоль Xbox One і ще кілька переваг.

Наприклад, заплативши $ 21,99 в місяць протягом двох років, геймери можуть отримати консоль Xbox One S 1 TB, Xbox Live Gold і Game Pass. Це заощаджує близько 61 доларів за дворічний період, плюс ви просто платите кожен місяць, а не всю суму відразу.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Крім того, Xbox One X можна отримати, заплативши за Xbox All Access. Ця консоль варто 34,99 долара в місяць з усіма іншими перевагами, і вона приблизно на 20 доларів дешевше, ніж її звичайна вартість.

Враховуючи, що система наступного покоління буде набагато дорожче, ми можемо очікувати, що Microsoft дозволить її купувати через Xbox All Access. Це, швидше за все, буде коштувати більше 40 доларів в місяць, але це буде коштувати того, оскільки компанія потенційно може отримати набагато більше продажів, ніж її головний конкурент.

За станом на березень 2018 року Sony продала 75 мільйонів одиниць PlayStation 4. З іншого боку, Xbox One значно відстає від всього лише 36 мільйонів проданих одиниць. Microsoft повинна буде внести радикальні зміни для наступного Xbox.

Нагадаємо, що ще в минулому році використання додатків для смартфонів, пов'язаних зі стилем життя, зросла на 174%. Серед таких додатків на завантажувальних платформах типу Play Market або App Store окреме місце займають психологічні сервіси.

Як повідомляв портал Знай.uа, на виставці IFA 2018 компанія Nubia (бренд належить ZTE) показала варіант носимого гібрида смартфона і розумних годин.

Також портал Знай.uа писав, що користувачі мережі знайшли у файлах движка Unreal Engine 4 згадка нової платформи - якоїсь Erebus. Геймери припускають, що мова йде про нову консолі PlayStation 5.