Apple зробила декілька нових придбань, оскільки готується до запровадження служби потокового відео: документальний фільм про слона, який веде стадо в новий дім, і анімаційний фільм, створений в Ірландії.

Режисери Вікторія Стоун і Марк Діл і розказані Chiwetel Ejiofor (12 років рабинею), фільм про слонів - це прем'єра, яку покажуть у ці вихідні на Міжнародному кінофестивалі в Торонто. Історія слідує за слоном по імені Афіна, який веде своє стадо новий водопій під час посухи, ризикуючи життями інших слонів.

Очікується, що потокова передача Apple почнеться в березні 2019 року. У минулому році компанія інвестувала майже 1 мільярд доларів на придбання та розробку оригінального контенту для майбутньої потокової служби, включаючи перезавантаження “Дивовижних історій” Стівена Спілберга, космічне шоу від Battlestar Ron Moore від Galactica, а також адаптація серії Foundation Ісаака Азімова. Варто відзначити, що компанія вже давно мала плани на врив на ринок фільмів і потокового відео. Вже протягом двох років компанія обіцяє здивувати світ новим контентом, який буде виділятися серед інших.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Раніше компанія планувала захопити телевізор, однак у зв'язку з переходом в епоху інтернету людям більше не потрібен ящик, який показує 50 каналів. Само собою, підписка на потокове відео буде платною, однак якість фільмів того варто, не кажучи вже про контент.

Нагадаємо, що нещодавно Huawei звинуватили в тому, що вони займаються фальсифікацією і завищують показники фірмових смартфонів. Однак у компанії не бачать проблеми.

Як повідомляв "Знай.uа" вельми авторитетний бенчмарку AnTuTu показав список найпотужніших Android-смартфонів. Виявилося, що найслабший гаджет топа виявився потужніше, ніж останній девайс каліфорнійської компанії Apple.

ТакожЗнай.ua" писав, що компанія Microsoft прояснила ситуацію з підтримкою операційної системи Windows 7. Раніше було оголошено, що розширена підтримка Windows 7 закінчиться 14 січня 2020 року.