Напередодні презентації Apple Watch Series 4 на сайті і оффлайн-магазинах Apple почали зникати з наявності актуальні моделі смарт-годинників — Apple Watch першого і третього покоління. Як виявилося, не дарма. Їх просто розкупили.

Смарт-годинники як і раніше присутні в каталозі магазинів Apple, але в наявності є лише деякі моделі і то не у всіх країнах. Так, наприклад, в Росії та США не можна купити 38-міліметрову версію Apple Watch Series 1, а на складах гігантів Best Buy і Walmart відсутні будь-які моделі з корпусом 42 мм.

Тепер швидкий реліз четвертого покоління Apple Watch заперечувати безглуздо. Крім того, в кінці серпня компанія зареєструвала на базі даних Євразійської економічної комісії нові моделі смарт-годинників. Вони працюють на watchOS 5 і представлені в двох моделях — з GPS і GPS+LTE. Компанія припиняє виробництво старих розумних годинників на користь нових, які принесуть в життя кожної людини нові можливості. Однак ціна точно не порадує користувачів.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

За чутками, Apple встановить нові смарт-годинники дисплеї більшої діагоналі, залишивши при цьому колишні розміри корпусу. Також повідомляється, що Apple Watch Series 4 отримають нове кріплення для ремінців — існуючі моделі браслетів не підійдуть. Презентація цих та інших пристроїв компанії відбудеться 12 вересня, і крім нових годинників представлять та іншу техніку, включаючи нові iPhone, ноутбуки і, можливо, планшети.

Нагадаємо, що нещодавно Huawei звинуватили в тому, що вони займаються фальсифікацією і завищують показники фірмових смартфонів. Однак у компанії не бачать проблеми.

Як повідомляв "Знай.uа" вельми авторитетний бенчмарку AnTuTu показав список найпотужніших Android-смартфонів. Виявилося, що найслабший гаджет топа виявився потужніше, ніж останній девайс каліфорнійської компанії Apple.

Також Знай.uа писав, що компанія Microsoft прояснила ситуацію з підтримкою операційної системи Windows 7. Раніше було оголошено, що розширена підтримка Windows 7 закінчиться 14 січня 2020 року.