17 вересня 2018 року, в мережі з'явилися деякі подробиці про смартфон Xiaomi Redmi Note 6 Pro, який повинен вийти вже цього року. А зараз на індійському YouTube-каналі VideoWaliSarkar опублікували відео з демонстрацією новинки. Відео не схоже на фейковое. На жаль, відео швидко прибрали з сервісу.

У ролику смартфон представлений в блакитному кольорі. Новинка має металевий корпус, а на передній стороні пристрою видніється великий широкоформатний дисплей з вирізом, що цілком прийнятно для смартфонів Xiaomi, які створюються як клон iPhone X. Задня частина девайса нагадує Redmi 6 Pro. На ній встановлена подвійна основна камера зі спалахом і сканер відбитків пальців. Судячи по зовнішньому вигляду, смартфон не буде флагманом, але і не буде супер бюджетним. Такий собі середнячок.

Якщо вірити витоку, Redmi Note 6 Pro оснастили 6.26-дюймовим IPS-дисплеєм з роздільною здатністю 2280×1080 пікселів і співвідношенням сторін 19:9. Достатньо великий екран, але величезна батарея компенсує апетит екрану. Крім цього, смартфон працює на процесорі Snapdragon 636 (такий же чіп коштує в Redmi Note 5 Pro). В девайсі встановлена подвійна основна камера 12 Мп + подвійна 5 Мп і фронтальна на 20 Мп + 2 Мп, а також батарея ємністю 4000 маг. Її має вистачити для комфортного використання.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Імовірно, новинка дебютує вже найближчим часом, хоча точної дати дебюту поки немає. Ціна смартфона в Європі складе 200-250 євро.

Нагадаємо, що на сьогоднішній день майже всі основні гравці в індустрії бездротового зв'язку в Америці заявляють про свою готовність надати послуги передачі даних на новому якісному рівні 5G.

Як повідомляв портал Знай.uа, багато користувачів були шоковані цінами за ремонт техніки Apple, які компанія анонсувала днями. Однак на цьому неприємні сюрпризи з боку компанії не припинилися.

Також портал Знай.uа писав, що невелика китайська компанія OnePlus за допомогою свого “покровителя” BBK вирішила вийти на ринок телевізорів. Проте, компанія вирішила відразу ж затьмарити конкурентів своєю новою фішкою, якої не буде в інших аналогів.