Компанії Nissan, Renault і Mitsubishi, які співпрацюють у рамках партнерської угоди, через три роки в своїх автомобілях почнуть використовувати операційну систему Android від Google. Тепер в сучасних авто будуть повноцінні Android-асистенти, які подарують транспорту повноцінні функції зеленого робота. Однак не варто сподіватися, що Android для авто з точністю повторить дизайн і функціонал зеленого робота на смартфонах.

У всіх цих автомобілях інформаційно-розважальні системи будуть базуватися на Android. У них буде значно поліпшена інтеграція з картами Google Maps, а також встановлено магазин додатків Google Play Store, які допоможуть прослуховувати музику і користуватися іншими сервісами Google, які зроблять спеціально для авто.

Нова мультимедійна система на Android отримає функцію голосового помічника Google. Водій зможе користуватися Google Assistant безпосередньо з приладової панелі. У цьому помічнику використовується інтелектуальна технологія, що дозволяє комп'ютеру самостійно робити телефонні дзвінки, причому різними людськими голосами. До речі, тепер прибирати руки з керма не обов'язково - голосовий помічник зрозуміє все з допомогою розпізнавання мови.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Альянс Renault-Nissan-Mitsubishi також хоче зосередитися на інтеграції в свої автомобілі хмарної платформи Alliance Intelligent Cloud. Це повинно підвищити ефективність водіння.

Нагадаємо, що 15 вересня в Steam вийшла перша 100% відверта еротико-порнографічна аніме-новела Negligee: Love Stories. Однак її заборонили за відвертий контент у багатьох країнах.

Як повідомляв Знай.uа, купуючи новий смартфон користувачі, напевно, помічали, що батарея досить довго тримає заряд і радує тривалістю роботи. Однак через деякий час власники гаджетів починають помічати, що ефективність заряду помітно падає, з чим доводиться миритися.

Знай.uа писав, що російські блогери ллють сльози в мережі через бан від Apple. Юзери скаржаться, що компанія поскаржилася на них в YouTube та хостинг обмежив їх можливості.