Згідно з описом, Red Dead Online є еволюцією класичного багатокористувацького досвіду з оригінальної Red Dead Redemption. Не секрет, що розробниками є творці культової гри GTA V, яка все ще б'є рекорди незважаючи на те, що гра вийшла в 2013 році, тобто 5 років тому.

Розробник обіцяє нові цікаві способи гри, досягнуті змішанням оповідання з змагальним і кооперативним геймплеєм. Це допоможе не тільки привнести в гру новий геймплей і досвід, але і створить безліч цікавих моментів в самій ігровій всесвіту, поступово розширюючи її. Red Dead Online буде поставлятися разом з Red Dead Redemption 2. Ви зможете досліджувати режим в поодинці або з друзями. А постійні оновлення на зразок Grand Theft Auto Online будуть вносити нові можливості і функції.

Red Dead Online запланований до запуску в листопаді 2018 року, але спочатку лише в якості публічної бета-версії. Rockstar Games попереджає, що, як і в більшості онлайн-проектів такого масштабу, варто очікувати деякі проблеми на старті. Сервера напевно будуть забиті користувачами, так що потрапити в гру буде завданням не з легких. Доступ до Red Dead Online буде надана всім власникам копії Red Dead Redemption 2 для PlayStation 4 або Xbox One.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, що Red Dead Redemption 2 надійде в продаж 26 жовтня.

Нагадаємо, що допитливі користувачі Reddit виявили, що 10 вересня ZeniMax — материнська компанія Bethesda — зареєструвала торгову марку Redfall для якоїсь гри. Користувачі вже приписують цю марку до виходу нової частини самої очікуваної гри The Elder Scrolls VI.

Як повідомляв Знай.uа, компанії Nissan, Renault і Mitsubishi, які співпрацюють у рамках партнерської угоди, через три роки в своїх автомобілях почнуть використовувати операційну систему Android від Google.

Знай.uа писав, що найпопулярнішим в світі браузером на комп'ютерній комп'ютерах, смартфонах і планшетах є Google Chrome, який тримає лідерство впродовж 5 років.