Компанія Meizu дала зрозуміти, що версія смартфона 16X з 8 ГБ оперативної пам'яті поки не готова. Як виявилося, проблема не на їх боці - немає постачальника деяких компонентів для створення цього девайса.

Засновник компанії Хуан Чжан після презентації 19 вересня поспілкувався з одним з фанатів бренду і сказав йому, що "постачальник ще не визначився". Це ясно показує, що деякі проблеми з постачанням комплектуючих версія Meizu 16X з 8 ГБ оперативної пам'яті поки відкладена, так що всім фанатам лінійки 16X доведеться почекати.

При цьому раніше керівництво китайської компанії рекламувало топову версію цього смартфона. Проте, користувачі, які не так переживають за продуктивність свого смартфона можуть купити прямо зараз версію смартфона з 6 ГБ оперативної пам'яті. Офіційного підтвердження виходу топової версії поки немає.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло
Показати ще

Представлений 19 вересня Meizu 16X оснащений новим процесором Snapdragon 710 з тактовою частотою 2,2 ГГц до 6 ГБ оперативної пам'яті LPDDR4X і графічним процесором Adreno 616. Гаджет отримав 6-дюймовий AMOLED-дисплей з роздільною здатністю 2160 × 1080 пікселів. Звичайно, це не топові характеристики, але потужності смартфона більш ніж достатньо.

Смартфон оснащується здвоєною тильній 12 Мп + 20 Мп камерою з оптичною стабілізацією зображення і підтримкою HDR, фронтальної 20 Мп камерою і не дуже ємним акумулятором на 3100 маг. І це величезна проблема. Такий потужний процесор дуже швидко зажадає зарядити смартфон знову.

Нагадаємо, що дисплей майбутнього флагманського смартфона Samsung Galaxy S10 буде більш витягнутим, ніж у моделей попередніх поколінь. Новою інформацією поділився відомий інсайдер під ніком Ice Universe.

Як повідомляв Знай.uа, Роланд Квандт (Roland Quandt), редактор відомого німецького ресурсу WinFuture, поділився подробицями про підготовлюваний до випуску бездротових навушниках від компанії Huawei. Однак, це не чергова модель самих звичайних навушників, які позиціонують як альтернативу навушники від Apple або Xiaomi.

Знай.uа писав, що Еврокомиссарка з питань юстиції Віра Юрова заявила, що в соцмережі Facebook є час до кінця поточного року, щоб виконати всі правила ЄС щодо захисту прав споживачів.