Компанія OnePlus сильно зосереджена на індійському ринку, тому саме там з'явилися нові подробиці про наступне флагмані китайського бренду. Звичайно, на ринку Індії серед найбільш продаваних девайсів залишаються смартфони, ціна яких близько 100 доларів, але все дуже скоро може перевернутися. Так, індійський підрозділ Amazon вже оголосив про швидкий вихід OnePlus 6T, підтвердивши назву пристрою. Навіть у мережі з'явилося тизерное відео з новинкою. В самому відео порівнюють із звичайним OnePlus 6, показуючи всі переваги.

В порівнянні з OnePlus 6 новий OnePlus 6T буде трохи вище, що обумовлено збільшеною діагоналлю дисплея. Однак, рамки навколо дисплея нікуди не поділися. А ось потрійний камери, як очікувалося, смартфон не отримає. Також, ззаду у нього не буде сканера відбитків пальців. Раніше виробник вже оголосив, що датчик вмонтують в екран, як це вже роблять виробники топових китайських флагманів.

Також, в мережі з'явився рекламний ролик OnePlus 6T для індійського ринку. В ньому можна розглянути задню сторону смартфона і невелику частину екрану. Втім, повністю апарат у ролику так і не показали. Так що розглянути з усіх боків новинку поки не вийде. Однак, інсайдери повідомляють, що новинка залишиться без роз'єму для навушників, як iPhone і смартфони компанії Google -Pixel 2 і Pixel 3. Вихід новинка запланований на 17 жовтня.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Нагадаємо, що дисплей майбутнього флагманського смартфона Samsung Galaxy S10 буде більш витягнутим, ніж у моделей попередніх поколінь. Новою інформацією поділився відомий інсайдер під ніком Ice Universe.

Як повідомляв Знай.uа, Роланд Квандт (Roland Quandt), редактор відомого німецького ресурсу WinFuture, поділився подробицями про підготовлюваний до випуску бездротових навушниках від компанії Huawei. Однак, це не чергова модель самих звичайних навушників, які позиціонують як альтернативу навушники від Apple або Xiaomi.

Знай.uа писав, що Еврокомиссарка з питань юстиції Віра Юрова заявила, що в соцмережі Facebook є час до кінця поточного року, щоб виконати всі правила ЄС щодо захисту прав споживачів.