Новий смартфон Nubia Z18s отримає два кольорових дисплея - основний 6,26-дюймовий IPS екран 5,1-дюймовий додатковий OLED - дисплей. Якщо новинка з'явиться на ринку, це переверне уявлення про телефони.

Характеристики гаджета вже з'явилися на сайті китайського регулятора TENAA при реєстрації девайса.

Доречі, що найдивовижніше - це той факт, що екрани мають різні діагоналі. Вони не однакові. Однак, у китайського центру сертифікації є відомості про два дисплея - 6,26-дюймовий РК-дисплей з роздільною здатністю 1080 x 2280 пікселів і ще 5,1-дюймовий OLED-дисплей розміром 720 x 1520 пікселів.

Як відзначають журналісти, модель схожа з російським гаджетом YotaPhone, тільки Nubia, мабуть, буде використовувати повноколірний OLED панель замість E-Ink. Та й сам смартфон буде коштувати не за ціною iPhone. Також у ролику видно великий основний екран з зовсім тонкими рамками і подвійна основна камера. Дактилоскопічний датчик розташований на бічній грані, що цілком розумно, так як датчик не так просто впровадити під дисплей, а в даному випадку дисплеїв цілих два.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Серед інших специфікацій згадуються восьміядерний процесор з частотою 2,649 ГГц, тобто, ймовірно, Snapdragon 845, який є топовим на сьогоднішній день. Таку ж начинку отримає і смартфон від Google - Pixel 3XL. Смартфон також отримає 6 ГБ або 8 ГБ оперативної пам'яті і 64 ГБ або 128 ГБ вбудованої пам'яті без можливості розширення. Телефон повинен отримати Android 8.1 Oreo з коробки.

Нагадаємо, що дорогими смартфонами вже нікого не здивуєш. Але виявилося, що дорожче самого апарата може бути його оболонка. Компанія Gray випустила надміцні чехолы для iphone. Найдешевший чохол цієї фірми для моделей iPhone X і iPhone XS стартує від 1400 доларів, а найдорожчий првысил суму у 3000 доларів.

Як повідомляв Знай.uа, експерти Picodi підрахували, скільки днів потрібно працювати в різних країнах світу, щоб дозволити собі купити новий iPhone XS.

Знай.uа писав, що нещодавно стали відомі грандіозні плани автокомпанії Audi на найближче майбутнє. Компанія вирішила здійснити неможливе - воскресити і поставити на конвеєр марку початку 19 століття під назвою Horch.