Американська корпорація Apple у своєму блозі оголосила, що анонсована в червні операційна система macOS Mojave доступна для користувачів, у яких є macBook.

Серед нових функцій – Dark Mode (Темний режим), який буде відображати всі елементи оформлення на екрані в темно-сірому кольорі, щоб не заважати користувачеві зосередитися на контенті. Це допоможе не тільки зосередитися на контенті, але і зніме напругу очей при поганому освітленні, або ж у нічний час. У macOS Mojave також з'явилася нова функція Dynamic Desktop, яка автоматично змінює зображення робочого столу в залежності від часу доби. І хоча це не змінить функціонал користування, але однозначно скрасить робочі будні перед комп'ютером.

Інша функція, Stacks, допоможе навести порядок на екрані, автоматично об'єднуючи файли у групи. Це є одночасно плюсом і мінусом. Деякі файли будуть перетягувати раптово, однак для тих, хто хоче бути впевнений у збереженні файлів це відмінний варіант. У macOS Mojave також значно оновився Finder: у ньому з'явився абсолютно новий режим перегляду Gallery View, в якому користувачі можуть гортати мініатюри файлів. В панелі попереднього перегляду тепер відображаються всі метадані файлу – це зможе спростити керування мультимедійними архівами, а також спростить користування комп'ютером в цілому.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

FaceTime тепер підтримує групові виклики, а в оновленому Mac App Store з'явилися редакторські матеріали і додатковий асортимент програм від провідних розробників. Однак, груповий виклик поки недоступний в iOS 12.

З функцією Continuity Camera тепер можна зробити знімок або відсканувати документ на iPhone або iPad, а потім відразу відобразити їх на розташований поруч Mac,що спрощує маніпуляції з документами.

Нагадаємо, що не так давно стало відомо, який смартфон отримав найкращий у світі дисплей. Як з'ясувалося, це представлений на презентації Apple iPhone XS Max. Про це повідомляється в матеріалі DisplayMate.

Як повідомляв портал Знай.uа, засновники Instagram Кевін Систром і Майк Крігер вирішили змінити місце роботи. Насправді мережа давно продана Facebook і керівники Instagram можуть залишити дітище на піклування нових батьків.

Також портал Знай.uа писав, що у вівторок, 24 вересня, стало відомо, що популярна соціальна мережа Facebook заблокувала сторінку бельгійського політика Люка Ануса. У компанії пояснили, вся справа в тому, що прізвище чоловіка є непристойною і образливою.