Співробітники китайською корпорацією Xiaomi вирішили створити покращену версію Mi Band 3. І без того популярний девайс, який розкупили за лічені хвилини після початку продажів позбавиться від усіх мінусів.

Повідомляється, що в продаж надійшов Hey Plus. Цей браслет оснащений 0,95-дюймовим AMOLED-дисплеєм з підтримкою кольорового зображення і сенсорного управління. Він має дозвіл на 120х240 пікселів. Ємність акумулятора – 120 маг. По суті, це поліпшена версія улюбленого всіма Mi Band 3, але з помітними поліпшеннями.

В наявності гіроскоп, акселерометр і датчик серцевого ритму. Для підключення до смартфону використовується Bluetooth 4.2 LE, обіцяючи швидку синхронізацію між пристроями. Щільність пікселів екрану складає 282 ppi, завдяки чому картинка виглядає досить сучасно, враховуючи вартість новинки. Одного повного заряду батареї вистачає на 10 – 18 днів використання залежно від інтенсивності експлуатації. На повну підзарядку акумулятора за допомогою спеціальної магнітної зарядки потрібно всього дві години, а також пристрій з роз'ємом USB під рукою. Про захист теж не забули: тепер можна пірнати на глибину до 50 метрів.

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

За рахунок модуля NFC користувачі можуть оплачувати покупки в магазинах і проїзд в громадському транспорті, однак у Xiaomi Hey Plus він працює тільки з фірмовою платіжною системою Mi Pay, користуватися якою можливо виключно на території Китаю. Так що ця функція є абсолютно непотрібною для українців.

Офіційна ціна цієї просунутої версії Xiaomi Mi Band 3 на території Китаю складає $ 35. Однак, навіть цю версію вже встигли розкупити, так що необхідно трохи почекати.

Нагадаємо, що у понеділок, 1 жовтня, стало відомо, що Комісія із захисту даних (Data Protection Commission, DPC) Ірландії, де розташована європейська штаб-квартира Facebook, може оштрафувати компанію Марка Цукерберга на суму близько $1,66 млрд.

Як повідомляв портал Знай.uа, галас навколо дефіциту 14-нанометрових процесорів Intel підштовхнув фінансового директора і тимчасового главу компанії Боба Свона назвати причину затримки всьому світу.

Також портал Знай.uа писав, що на жаль, деякі користувачі після покупки смартфона Samsung певної марки стають фанатами цього самого бренду і не бажають бачити у власних пристроях ніяких вад.