Через кілька днів після виходу операційної системи iOS 12 ми повідомляли, що темпи переходу на нову ОС виявилися нижчими, ніж в минулому і позаминулому році. І це цілком очевидно, оскільки нова версія операційки від Apple не принесла ніяких нововведень, а нові функції для більшості користувачів просто безглузді.

Як виявилося, iOS 12 встановила антирекорд по швидкості поширення на тлі попередніх версій операційної системи.

Дослідницька компанія Mixpanel підтверджує, що за 10 днів операційна система iOS 12 зайняла 20,7% ринку. За цей же період частка iOS 7 становила 63,4%, але варто відзначити в 2013 році відповідних пристроїв на ринку було набагато менше.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

За перші 10 днів iOS 9 змогла зайняти 48,7%, iOS 8 дісталося 37,5%. Слідом ідуть iOS 10 і iOS 11 з результатами 36,1% і 28,6%.

Проте досвідчені користувачі все ж перейшли на нову версію операційки, так як Apple поліпшила захист смартфона, убезпечивши особисту інформацію кожного користувача. iOS 11 зараз є легкою мішенню для хакерів, які можуть вкрасти фото, смс, а також дані кредитних карт користувачів, включаючи паролі до соцмереж.

Нагадаємо, що 2 жовтня в іспанській провінції Кадіс представили перший робочий прототип транспортної капсули проекту Hyperloop. Розробкою цієї капсули займалася компанія Carbures. Відзначається, що капсула має 32 метри в довжину і 5 тонн власної ваги.

Як повідомляв портал Знай.uа, винахідник сучасного інтернету Тімоті Бернерс-Лі (Timothy Berners-Lee) презентував нову альтернативну платформу Inrupt. В рамках цього проекту створені програми, які дозволять юзерам самостійно зберігати свої дані.

Знай.uа писав, що Samsung останнім часом часто розчаровує своїх користувачів неякісною технікою. Приміром, Galaxy Note 7, який постійно вибухав із-за неякісного акумулятора. Після цього смартфон цієї моделі заборонили возити з собою в літаку.