Стартап MobiLimb розробив нову систему управління гаджетом

Для зручності перемикання розділів меню розробили роботизовану новинку. Спеціальний додатковий палець здатний буде спростити процес управління смартфоном.


Поки практичне застосування не досліджувалося, тому наскільки це буде зручним і простим у застосуванні, невідомо. Сам розробник підкреслює, що його функцією може бути, наприклад, навіть "м'яке погладжування тильної сторони руки, поки ви бавитеся в своєму телефоні".


Для максимальної точності дотику пальця з екраном розробили цілу систему крихітних двигунів. Вони відповідають за швидкість пересування пальця і точність.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще


Знай.uа нагадує про недавньому випуску смартфона з п'ятьма камерами. Південнокорейська компанія презентувала свій новий гаджет LG V40 ThinQ. Про цей телефон в мережі ходили чутки досить тривалий час. Новинку оснастили п'ятьма камерами. Зазначимо, що ще навесні поточного року на ринку смартфонів вперше з'явився подібний гаджет Huawei P20 Pro, який теж отримав величезну кількість об'єктивів, причому з різними характеристиками.

Нагадаємо, що раніше Знай.uа повідомляв про випуск компанією смартфонів Sony Xperia XA3 і XA3 Ultra. Незважаючи на те, що Xperia XA 2 і XA2 Ultra були випущені на початку цього року, розробник не зупинився на досягнутому. Причину такого раннього оновлення лінійки не повідомляється. Напередодні очікуваного запуску, в мережі з'явився перший рендер Xperia XA3, що показує дизайн телефону з усіх боків. Відмінностей з моделлю-попередників не так багато.


Знай.uа писав про розчарування власників смартфонів з iOS 12. Як виявилося, система встановила антирекорд по швидкості поширення на тлі попередніх версій операційної системи. Дослідницька компанія Mixpanel підтверджує, що за 10 днів операційна система iOS 12 зайняла 20,7% ринку. Такий провал компанії складно пояснити. Популярною залишається iOS 11.