Геймер Hakoom, в реальному житті відомий як Хакама Карім з Бахрейну, встановив світовий рекорд, зафіксований у Книзі рекордів Гінесса. Сообщаетсячто геймер витратив купу часу на це досягнення, отримавши 1691 платиновий трофей на PlayStation. У своєму Twitter завзятий гравець похвалився нагородою і зазначив, що це досягнення зафіксували через 10 років після того, як він почав “вибивати трофеї”. Досить незвичайне досягнення, яке вимагає купу вільного часу та ентузіазму.

Щоб встановити рекорд, геймеру довелося переграти у величезну кількість ігор, включаючи платні, так що гравець витратив на це ще й купу грошей. Наприклад, в його бібліотеці є ексклюзивні японські проекти, які ніколи не були доступні на Заході.

За словами Каріма, він витрачає на ігри близько 100 годин в тиждень, а іноді бере з собою на роботу PS4 і PS Vita. Благо, “робота в крупній фінансовій організації” дає захопленому фанату необхідну свободу для хобі, не відволікаючись від роботи.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Геймер зазначає, що Sony ніяк не заохочує настільки відданих гравців, на відміну від Microsoft, яка позиціонує таких користувачів як приклади для наслідування і запрошує на інтерв'ю. Microsoft намагається популяризувати ігрову індустрію, щоб залучити як можна більше аудиторії до ігор і до своєї компанії.

Цікаво, що з моменту попадання в Книгу рекордів Гінесса Hakoom “вибив” ще 28 платинових трофеїв, так що гравець зупинятися на досягнутому не збирається.

Нагадаємо, що китайський виробник смартфонів позиціонує Oppo K1 як найдешевший на ринку смартфон, який оснащений самими передовими функціями. Повідомляється, що новинка отримала сканер відбитків пальців, який вмонтували під екран. При ціні смартфона в 230 це дивовижна функція.

Як повідомляв Знай.uа, південнокорейська корпорація Samsung знизила ціна на один з топових смартфонів з-за великої конкуренції і поганий продаваності. Тепер же Galaxy S8 продається за ціною в 12 тисяч гривень.

Знай.uа писав, що Samsung назвала дату випуску гнучкого смартфона Galaxy X, який отримає відразу три екрана. Зазначимо, що смартфон випустять обмеженим тиражем в 120 тис. одиниць, так що придбати новинку буде дуже непросто.