Компанія Razer офіційно представила новий ігровий смартфон RazerPhone 2.

Про це повідомляє видання GSMArena.

Наразі вже відомо, що новинка отримала найсучасніший процесор Snapdragon 845 та цілих вісім гігабайт оперативної пам'яті.

Крім того новий смартфон має трішки агресивний зовнішній вигляд з чітко виділеними прямими кутами. Відомо, що корпус гаджета виконаний зі скла та отримав щільну металеву рамку. Також новинка має захист від води.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Діагональ дисплея - 5,7 дюйми, роздільна здатність - 2560 на 1440. Смартфон отримав подвійну камеру на 12 Мп і акумулятор на 4000 мАг. Коштувати буде 799 доларів.

Разом з тим варто відзначити, що поряд з ігровим смартфоном американська компанія Razer, яка спеціалізується на девайсах для кіберспортсменів і інших геймерів, представила нові модифікації лептопа Blade 15. Пристрій буде доступний у версіях Base і Mercury White Limited Edition, і головні відмінності серед них знаходяться в начинці і ціні.

Обидва варіанти Razer Blade 15 обладнуються процесором Intel Core i7-8750H (6 ядер/12 потоків, 2,2/4,1 ГГц), 16 гігабайтами оперативної пам'яті DDR4-2667 і графічним адаптером GeForce GTX 1060 Max-Q. При цьому старша модифікація може бути оснащена відеокартою GeForce GTX 1070 Max-Q. Цілком непогані модифікації, враховуючи, що практично всі сучасні ігри будуть запускатися на пристрої на максимальних налаштуваннях графіки, оскільки Razer приготувала ще кілька крутіх фішок для користувачів.

Базова версія лептопа отримала 15,6-дюймовий екран з роздільною здатністю 1920 x 1080 пікселів і частотою оновлення 60, тоді як у моделі Mercury White Limited Edition останній параметр дорівнює 144 Гц. В обох випадках можна відзначити тонкі рамки екрана, що становлять 4,9 мм, і це практично рекордні показники для девайса. Сам ноутбук виглядає досить красиво і якісно.

Нагадаємо, Google зробить ваш ТВ розумнішим за сусідів.

Як повідомляв "Знай.ua", Google поховає ще одну невдалу розробку.

Також "Знай.ua" писав, що Google знайшов елегантний спосіб збрити брову Pixel 3XL.

Ігровий смартфон Razer з вбудованим ноутбуком на Android