На початку вересня розробники випустили оновлення для Google Photos. І хоча раніше додаток здивував користувачів приємним і сучасним дизайном, компанія вирішила додати в додаток кілька нових і корисних деталей.

Особливостей кілька і всі вони спрямовані на спрощення взаємодії зі смартфоном і автоматизацію деяких дій, які раніше доводилося робити користувачеві вручну.

Першим пунктом апдейта стали "Живі альбоми". Відзначається, що пошуковик хоче позбавити користувачів від необхідності щоразу відправляти нові фотографії близьким і друзям. Про це не завжди легко згадати, до того ж знайти потрібні знімки серед сотень зображень не так вже й просто.

Вихід із ситуації дуже простий. Власник смартфона зазначає людей або тварин, знімки яких будуть додані в окремий альбом. Система сама розішле фото, і потрібно лише відкрити доступ тим особам, яким потрібно.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Живі альбоми також сумісні з новеньким Google Home Hub, так що свіжі фото будуть автоматично підтягуватися сервіс, без вашого втручання.

До того ж Google Photos відкриває доступ до інструментів редагування фото. Звичайно, це не професійна програма для фотографів, але на швидку руку можна легко змінити концепцію фото, додавши кілька незвичайних ефектів.

Функція редагування буде доступна на новому поколінні Pixel 3 і інших пристроях з підтримкою портретного режиму зйомки. До них також відносяться Pixel 2 і Motorola Moto G6.

Нагадаємо, що разом з виходом Razer Phone 2, американська компанія Razer, яка дуже цінується серед справжніх геймерів, в тому числі і кіберспортсменів, показала нову версію лептопа Blade 15. Потужності в новинці більш ніж достатньо, так що всі ігри будуть працювати без затримок.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google після анонсу смартфонів лінійки Pixel анонсувала вихід нового медіаплеєра Chromecast. Новинка дозволить просмартивать відео та фільми в 4K-форматі, транслюючи це на телевізор.

Знай.uа писав, що не секрет, що корпорація Google закриває свою соцмережу Google+ через непотрібність. Тепер же відомо про ще один провальний проект - Reply. Завданням сервісу було допомогти розібратися користувачам пошти Gmail.