Крім анонсу Mate 20, Mate 20 Pro і Mate 20X, компанія Huawei також представила преміальний смартфон Mate 20 Porsche Design, який виявився насправді дорожче iPhone XS Max в максимальній модифікації.

Huawei Mate 20 Porsche Design також згадується під назвою Huawei Mate 20 RS. У плані технічних характеристик він є практично повним аналогом Mate 20 Pro, але зовні вони відрізняються.

Huawei Mate 20 RS Porsche Design оснащений 6.39-дюймовим AMOLED-дисплеєм з чималим вирізом на екрані, співвідношенням сторін 19.5:9 і роздільною здатністю QHD+.

Пристрій обладнано однокристальною 7-нм платформою Kirin 980, який є топовим на сьогоднішній день, акумулятором ємністю 4200 маг з підтримкою швидкої зарядки 40 Вт SuperCharge і бездротової зарядки на 15 Вт, сканером відбитків пальців, системою розпізнавання особи, потрійний основною камерою з 40-Мп, 20-Мп і 8-Мп датчиками, 24-Мп фронтальною камерою, 8 ГБ ОЗУ, 256 ГБ і 512 ГБ флеш-пам'яті. Загалом, повний набір всіх передових штук, які можна впровадити в смартфон на сьогоднішній день.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Тильну панель Mate 20 RS Porsche Design покриває натуральна шкіра шкіра, а по центру вертикальним чином розміщена скляна смужка від нижнього до верхнього торця. Девайс виглядає як мінімум футуристично, враховуючи, що аналогів по дизайну у новинки немає. Саме на скляній смузі розташована основна камера, а також логотип Porsche Design. Колірні варіанти смартфона включають чорний і червоний.

Але найдивовижніше - ціна. Huawei Mate 20 RS Porsche з 256 ГБ флеш-пам'яті оцінений у 1695 євро ($1960), а з 512 ГБ флеш-пам'яті в 2095 євро ($2425). Продажі стартували 16 листопада, так що пора збирати гроші.

Нагадаємо, що представники Пентагону були попереджені про витік даних співробітників. Як виявилося, хакери змогли отримати доступ до особистих даних тисяч військових, в тому числі і до їхніх банківських карток. Розслідування вже ведеться.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Brikk славиться своїми люксовими аксесуарами, і на цей раз представив Lux DualShock 4 — контролер для PS4 в золоті і з інкрустованою діамантами. Ціна дуже кусається, так як за джойстик доведеться заплатити близько 10 тис. доларів.

Знай.uа писав, що творці Відьмака на межі банкрутства. Повідомляється, що в разі провалу гри Cyberpunk 2077, про компанії забудуть назавжди, і навіть вихід нового Відьмака не допоможе виправити ситуацію. Польська компанія прославилася саме завдяки цьому ігровому сеттингу.