Програмно-апаратний комплекс розпізнавання осіб, реалізований Apple у своїх смартфонах, є найкращим захистом для смартфонів на сьогоднішній день. Навіть популярний смартфон Huawei Mate 20 Pro не здатний змагатися з технологією від Apple, так як навіть тривимірну камеру від Huawei можна обдурити.

На відміну від iPhone X, який нездатний відрізнити один від одного близнюків, для обману захисту Huawei Mate 20 Pro достатньо навіть віддаленої подібності користувачів. Як показав експеримент AndroidPit, флагманський смартфон Huawei “чіпляється” за одну або дві загальні риси і вже не помічає інших відмінностей. Таким чином компанія хотіла обдурити потенційних покупців, натякаючи на нереальну захист смартфона за допомогою цієї технології, яка, як виявилося, пустушка.

За словами авторів експерименту, яких можна побачити на відео, вони не є родичами, але Huawei Mate 20 Pro розблокується для будь-якого з них. При цьому абсолютно неважливо, чиє обличчя було внесено в пам'ять системи сканування – смартфон незмінно знімав блокування. Нагадаємо, що під час презентації смартфона китайська компанія зробила акцент на ідеальною захисту смартфона за допомогою цієї системи.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, що 17 жовтня в Києві офіційно представили китайський новий флагман Xiaomi Mi 8 Lite. Примітно, що раніше девайс показали на батьківщині - в Китаї, і відразу після цього показали українцям цей девайс. Іншими словами, Україна була другою за рахунком, хто знав всі деталі про смартфона від Xiaomi.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що акціонери компанії Facebook запропонували усунути Марка Цукерберга з посади голови правління. Повідомляється, що інвестори незадоволені якістю роботи мільярдера, враховуючи кількість скандалів за останні роки.

Знай.uа писав, що мільйони людей користуються налаштуваннями конфіденційності у своєму браузері зокрема, кнопкою “не відстежувати”. Однак, як виявилося, ця функція марна, так як сайти просто ігнорують вимоги користувачів щодо збору даних відвідувачів.