Понад 6 мільйонів користувачів Privat24 на Чоловічий тепер зможуть активувати безконтактні платежі. Варто відзначити, що власники iPhone вже давно користувалися повним функціоналом своїх смартфонів, в тому числі і безконтактною оплатою за допомогою смартфонів.

ПриватБанк і Google реалізували можливість додавання банківських карт до сервісу безконтактної оплати Google Pay безпосередньо з Privat24. Про це повідомляє банк.

Інтеграція Google Pay в Приватбанку зробить безконтактні платежі за допомогою смартфонів більш доступними 6 мільйонам клієнтів банку в Україні, що швидше за все, зменшить черги в магазинах.

“Понад 6 мільйонів користувачів Privat24 на Android тепер зможуть за пару кліків активувати безконтактні платежі, якщо смартфон оснащений модулем NFC”, – каже член правління Приватбанку Сергій Харитич. Варто зазначити, що всі сучасні смартфони оснащені цією функцією, і навіть деякі розумні годинник і браслети вже оснащені NFC-чіпом, який допоможе розплатитися без використання картки.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Функція прямого підключення карт Google Pay працює в оновленій версії Privat24 для Android.

Нагадаємо, що популярний месенджер WhatsApp знайшов спосіб захистити дані користувачів з допомогою функції, якої немає навіть у конкурентів. Повідомляється, що сканер особи стане ще одним рівнем захисту даних користувачів. Однак, нова система діє тільки на iPhone X і більш нових моделях. Для власників Android смартфонів погані новини, так як їх смартфони не підтримують дану технологію.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що з 2010 року проводиться чемпіонат світу з класичного “Тетрису”. Варто відзначити, що рекорд семиразового переможця в світі нарешті побитий, причому підлітком, який отримав грошовий приз 1000 доларів за новий світовий рекорд.

Знай.uа писав, що нова провідна миша від компанії HP, отримала сканер відбитків пальців. Тепер не потрібно щоразу вводити пароль для входу в обліковий запис Windows 10, досить просто прикласти палець до мишки.