iPhone XR за характеристиками багато в чому збігається зі старшими моделями. Варто відзначити, що продажі цього смартфона допоможуть збільшити квартальної виручки компанії, так як смартфон є першим бюджетником від компанії.

Як говориться в огляді нового смартфона, який надійде в продаж 26 жовтня, iPhone XR прівернув набагато більшу увагу преси та експертів за підсумками його дебюту у вересні, ніж інші, більш просунуті моделі iPhone XS і iPhone XS Max. Цілком можливо, що саме забарвлення вплинула на інтерес користувачів, або ж досить бюджетна ціна.iPhone XR являє собою більш бюджетну версію смартфона, відрізняючись ціною – він коштує на $250 дешевше iPhone XS і на $350 менше, ніж iPhone XS Max.

Він також пристроїв новітнім процесором A12 Bionic, такий же 12-мегапіксельною фронтальною камерою і функцією розблокування апарату з допомогою сканування обличчя користувача Face ID.

Варто відзначити, що він практично нічим не відрізняється від iPhone X, який представили минулої осені. З відмінностей це більш потужний процесор і топова камера.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Samsung під час конференції проговорилася про секретному смартфоні Galaxy A8s, який отримає дивовижні функції, так як компанія випустить новинку для тестування нових технологій, які незабаром впровадить і в Galaxy S10, анонс якого призначено на лютий 2019 року.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple усунула пролом у захисті, завдяки якій правоохоронні органи могли зламати будь iPhone або iPad з допомогою нової технології Gray Key. Сам злом відбувався з допомогою підбору пароля, і чотиризначний код підбирався за добу. Тепер же всі, хто оновив свій пристрій до iOS 12 може спати спокійно.

Знай.uа писав, що аналітики назвали дати розпродажів ігор у найбільшій бібліотеці Steam. Кожен геймер збирав гроші до початку розпродажів, щоб придбати всі ААА-ігри за копійки. Перша розпродаж пройде 21-27 листопада.