Продажу iPhone в цьому кварталі не показали зростання і показали ознаки стагнації. У зв'язку з цим компанія більше не буде публікувати точні цифри по продажу власної продукції.

В рамках цих змін політики, Apple буде повідомляти тільки про загальному обсязі виручки і прибутку. Раніше компанія вже приховувала кількість проданих Apple Watch і AirPods, вписуючи їх у категорію “Інші продукти”, але тепер і найпопулярніші iPhone і ноутбуки будуть ховатися за розмитою статистикою.

Люди, які інвестували в Apple тепер зможуть тільки здогадуватися, як добре продаються основні продукти компанії. Однак, враховуючи сьогоднішній стан компанії, немає причин для занепокоєння інвесторів.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Зазначається, що головні конкуренти Apple, в тому числі і Samsung також не публікують точних цифр про проданих пристроях. Це означає, що для оцінки продажів доведеться покладатися тільки на слова аналітиків. Реального способу дізнатися кількість проданих iPhone більше немає. Однак, враховуючи попередні квартальні звіти Samsung, топові флагмани компанії не продаються в такій кількості, яке влаштувало б корейську корпорацію.

Нагадаємо, що саме iPhone X створив тенденцію на виріз на екрані смартфона, яку одразу ж підхопили інші виробники. Тепер практично кожен сучасний смартфон 2018 року має таку родзинку. Однак, в мережі показали новий патент, в якому смартфон отримав відразу 4 вирізу, причому в різних куточках дисплея.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що китайська компанія Xiaomi анонсувала розумний обігрівач для будинку. Серед іншого, він має сенсорны екран, синхронізацію зі смартфоном власника, а також ціну, яка змусить вас його купити без сумнівів. Всього 60 доларів за девайс, який зігріє вас і вашу родину холодною зимою.

Знай.uа писав, що компанія Google створила нову систему захисту, яка точно буде зберігати ваші дані в безпеці. З допомогою JavaScript користувачі можуть виявляти віруси в додатках, які встановлюються на ваш девайс.