Крім всілякої електроніки в сучасних планшетах є різні метали, у тому числі дорогоцінні, пластик, текстоліт і навіть магніти. Однак, це не обман від Apple, а спеціальна технологія. Грубо кажучи, з допомогою магнітів цей планшет виконує свої функції.

Причому, магнітів в ньому досить багато. До нового iPad 12.9 доклали капсулированную плівку, яка змінює колір при впливі на неї магнітного поля, і з'ясувалося, що в планшеті виявлено 90 магнітів, які розташовані практично на всій площі планшета під дисплеєм.

Мабуть, так багато магнітів в планшеті через нову обкладинку Smart Keyboard Folio, в якій багато магнітів, і Apple Pencil, теж новим, для кріплення якого також є багато магнітів. Досить незвичайна.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Apple поліпшила цю версію гігантського iPad 12.9 в декількох ключових областях, включаючи дисплей і обчислювальну потужність, що робить його більш привабливим, ніж коли-небудь, для любителів iPad. До речі, по суті, в новому планшеті Apple знаходиться один із самих потужних процесорів для мобільних пристроїв на сьогоднішній день.

Нагадаємо, що гучний смартфон від китайської корпорації Nubia розмели за хвилину після початку продажів. Варто зазначити, що перша партія була 100 000 смартфонів Nubia X, який отримав відразу два дисплея і корпус у формі моноблока. Також девайс залишився без фронтальної камери, але другий екран допоможе зробити селфи з допомогою основної.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Xiaomi відома своїми пристроями, які шокують весь світ низькою ціною. Таким чином з'явилися на прилавках бездротові навушники, ціна яких близько 25$. Девайс здатний працювати без підзарядки близько 7 годин, забезпечуючи зручне використання.

Знай.uа писав, що після презентації нових девайсів від Apple, ціни на продукцію компанії на території Росії помітно підвищилися. Тім Кук назвав причину цього - занадто слабка економіка країни і нестабільна валюта.