Незабаром компанія Samsung має презентувати свій другий смартфон на операційній системі Android Go. Ця версія Android призначена для бюджетних девайсів, і вона складається тільки з необхідних сервісів, які не дуже ненажерливі. Як кажуть джерела, Android Go отримає Galaxy J4 Core, правда він стане на щабель вище, ніж його попередник – Galaxy J2 Core, про що свідчить і назва девайса.

Згідно базі даних Geekbench, майбутній апарат матиме в основі SoC Snapdragon 430, тоді як J2 Core має SoC Exynos 7570. Однак, оперативної пам'яті 1 ГБ, і це очевидно, адже ціна на девайс буде близько 100 доларів, якщо не менше. Варто зазначити, що такі девайси призначені в основному для ринку Індії та Китаю.

Крім того, судячи з схематичних зображень, смартфон буде мати одинарну основну камеру і, цілком ймовірно, екран з сучасним співвідношенням сторін. Про ціну і дату виходу поки нічого не відомо.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, що і хоча Xiaomi Mi Band 3 буквально пів року тому з'явився на прилавках, інсайдери та аналітики поділилися новою інформацією про новому унікальному Xiaomi Mi Band 5, який здивує ринок електронних девайсів новою продукцією. Головною особливістю девайса є можливість синхронізації з іншими додатками, такими як Google-сервіси і Strava.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що китайська компанія Huawei представила новий бюджетний ноутбук Mate 13, який за характеристиками не поступається навіть MacBook від Apple. Оперативної пам'яті більш ніж достатньо для сучасного ноутбука - 8 гб.

Знай.uа писав, що новий iPad Pro 2018, якого показали світу в жовтні цього року вирішили перевірити на продуктивність. Як виявилося, це один з найбільш потужних на ринку. Тести підтвердили цю заяву. Навіть у деяких ноутбуків немає такої продуктивності.