Інсайдер @nokiamobileru повідомляє, що офіційний анонс телефону Nokia 9 PureView пройде раніше, ніж планувалося спочатку. Раніше аналітики заявляли, що новий флагман з 5 камерами надійде в продаж у лютому 2019 року. Справа в тому, що мобільний пристрій представлять публіці вже в січні, причому не на виставці CES 2019 Лас-Вегасі, а на спеціальному окремому заході, який фінська HMD Global має намір провести самостійно.

Це підтверджується тим, що раніше Nokia презентувала свою продукцію в лютому. Таким чином, грунтуючись на минулому досвіді бренду, даний виробник електроніки цілком може провести презентацію телефону на китайській території, а потім привести його в Європу вже в рамках MWC 2019.

Що стосується характеристик, він здивував світ новим рекордом. Відомо, що флагманський смартфон Nokia 9 PureView отримає 6-дюймовий Super AMOLED екран з роздільною здатністю 2880 на 1440 точок (QHD +), а також новий процесор з 8 гб оперативної пам'яті, чого цілком достатньо для сучасного смартфона. Батарея отримала обсяг 4150 маг з підтримкою технології швидкої зарядки Quick Charge 5.0. Навіть без підзарядки смартфон протримається увесь день.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, що і хоча Xiaomi Mi Band 3 буквально пів року тому з'явився на прилавках, інсайдери та аналітики поділилися новою інформацією про новому унікальному Xiaomi Mi Band 5, який здивує ринок електронних девайсів новою продукцією. Головною особливістю девайса є можливість синхронізації з іншими додатками, такими як Google-сервіси і Strava.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що китайська компанія Huawei представила новий бюджетний ноутбук Mate 13, який за характеристиками не поступається навіть MacBook від Apple. Оперативної пам'яті більш ніж достатньо для сучасного ноутбука - 8 гб.

Знай.uа писав, що новий iPad Pro 2018, якого показали світу в жовтні цього року вирішили перевірити на продуктивність. Як виявилося, це один з найбільш потужних на ринку. Тести підтвердили цю заяву. Навіть у деяких ноутбуків немає такої продуктивності.