Випущений минулого місяця кумулятивне оновлення KB4462933 для Windows 10 збірки 1803 перешкоджає роботі інструментів розробника Microsoft Edge. Тепер браузер корпорації працює з перебоями.

Кумулятивне оновлення KB4462933 для Windows 10 April 2018 Update вийшло 24 жовтня і виправляє кілька проблем у роботі ОС. Зокрема, оновлення виправляє помилку, що викликала “синій екран смерті” (BSOD) під час відключення від комп'ютера Bluetooth-пристрою, а також помилку, блокировавшую запуск Windows Defender Application Guard. І хоча компанія не афішувала наявність помилки, непомітне оновлення виправило цю ситуацію.

І хоча браузером користується дуже малий відсоток користувачів мережі, це величезна проблема для Microsoft, адже їх дітище не дозволяє використовувати браузер за призначенням. Будемо сподіватися, що компанія швидко виправить цю помилку.

Так і до продукції Windows 10 користувачі втратили довіру, так як чергове оновлення в жовтні видалило особисті файли користувачів ПК, причому безповоротно.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, що Google додасть в свій сервіс Google Maps нові можливості, серед яких додавання місць ДТП та аварій, а також швидкісних радарів на дорозі. Таким чином компанія хоче здружити водіїв, щоб вони допомагали один одному і поважали всіх під час поїздок на авто.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що у мережі з'явилися перші подробиці Oppo R19. Варто зазначити, що окрім топових на сьогоднішній день характеристик, девайс отримав і підтримку 5G-мереж. Це перший в світі смартфон з підтримкою нового стандарту мережі передачі даних.

Знай.uа писав, що китайська компанія Nubia представила свій перший ігровий смартфон. Крім 10 Гб оперативки, якій більш ніж достатньо для комфортної гри, смартфон оснастили додатковими кнопками, які допомагають задіяти практично всі пальці обох рук. Таким чином збільшується ефективність мобільного геймінгу.