Внутрішні документи Apple, які потрапили в руки журналістів, розкривають ще одну особливість оновлених ноутбуків MacBook Air: ремонтувати та міняти деталі набагато простіше, ніж в попередніх моделях. Це стане величезним плюсом для ноутбука, адже його вартість здивувала фанатів яблучної корпорації.

Раніше Apple просто заливала MacBook клеєм, в результаті чого разом з акумулятором доводилося міняти цілу частину корпусу, включаючи клавіатуру і тачпад. Така ж проблема виникала і при заміні інших деталей. Експерти розібрали новий ноутбук, і показали, з чого він складається.

Зараз же сервісним центрам надали новий інструментарій, який спростить ремонт. У нових MacBook Air замінити акумулятор, клавіатуру і тачпад можна буде без зайвих “втрат”. Заміна сканера відбитків пальців також не вимагає заміни всієї системної плати. При цьому нові деталі кріпляться за допомогою клейких стрічок. Це допоможе виробникам істотно заощадити на заміні деталей в ноутбуці, який і так дорого обходиться покупцям.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, що Google додасть в свій сервіс Google Maps нові можливості, серед яких додавання місць ДТП та аварій, а також швидкісних радарів на дорозі. Таким чином компанія хоче здружити водіїв, щоб вони допомагали один одному і поважали всіх під час поїздок на авто.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що у мережі з'явилися перші подробиці Oppo R19. Варто зазначити, що окрім топових на сьогоднішній день характеристик, девайс отримав і підтримку 5G-мереж. Це перший в світі смартфон з підтримкою нового стандарту мережі передачі даних.

Знай.uа писав, що китайська компанія Nubia представила свій перший ігровий смартфон. Крім 10 Гб оперативки, якій більш ніж достатньо для комфортної гри, смартфон оснастили додатковими кнопками, які допомагають задіяти практично всі пальці обох рук. Таким чином збільшується ефективність мобільного геймінгу.