У мережі з'явилося відео, на якому продемонстровано планшет Nokia під кодовою назвою Vega. Зазначимо, у 2015 році компанія повідомила, що користувачі так і не отримають можливість купити Vega, тому що Nokia зняла його з виробництва. Так, реклама дійсно цікава, однак користувачі так і не змогли оцінити пристрій наживо. Залишається тільки дивитися відео.

У 2014 році Nokia готувала до випуску відразу кілька планшетів. Проте вже через рік інсайдер Еван Бласс у своєму Twitter-акаунті повідомив, що компанія скасувала випуск усіх чотирьох гаджетів з кодовими назвами Illusionist, Mercury, Pine та Vega/Atlas.

Саме цей планшет був топовим серед своїх побратимів. Зараз, звичайно, він виглядає як пережиток минулої епохи – широкі рамки, операційна система Windows RT і застарілі характеристики. Але на той момент він був досить потужним. Його вважали майбутнім флагманом серед планшетів.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Зауважимо, планшет оснащений 10,1-дюймовим дисплеєм, камерами на 8 і 1 Мп, процесором NVIDIA Tegra 3, 2 ГБ оперативної і 32 ГБ вбудованої флеш-пам'яті.

Нагадаємо, що ательє Aurum Edition представила версію Apple Watch 4 в золотому забарвленні. Варто відзначити, що золото сьогодення, і воно не буде відшаровуватися навіть при тривалій шкарпетці. Так, ціна теж відповідна - близько 2 тисяч доларів, а гравірування на них робиться вручну, як і інші побажання покупця.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, новий MacBook Pro, який Apple представила восени 2018 року не виправдав надій компанії. Судячи з усього, продажу нового ноутбука різко впали. Навіть нові iPhone 2018 року не виправдали надій, і продажу поступово знижуються. Приміром, компанія скоротила виробництво нових гаджетів, так як старі ще не продалися.

Знай.uа писав, що колишній співробітник Facebook визнав, що компанія наймала інших фахівців, які будуть писати негативні новини про конкурентів. Так, вони не брехали в цих повідомленнях, а лише публікували перевірені факти. І все ж, факт того, що Facebook бажає очорнити користувачів не піде в плюс до репутації.