Користувачі Apple подали в суд на компанію. Корпорацію підозрюють в монополії, яка призвела до завищених цін на додатки. Наприклад, деякі програми в інтернет-магазині для Android-пристроїв абсолютно безкоштовні а в App Store за них вимагають величезних грошей. Само собою, це викликало невдоволення

Користувачі iPhone обурені, що додатки для смартфонів можна купити тільки через App Store. Це сформувало монополію, яка призвела до завищених цін на додатки. Так, у компанії більше немає конкурентів, і навіть файлом скачати додаток не вийде. Система зроблена так, що скачати можна тільки з магазину Apple, в якому завищені ціни.

Судовий прецедент на стороні Apple – звинувачення в несправедливої цінової політики повинні пред'являти "перші покупці". Розробники сплачують щорічний внесок у розмірі 100 доларів за функціональність App Store. Тому саме творці програмного забезпечення повинні пред'являти претензії Apple. Так, Apple бере гроші як користувачів, так і з розробників додатків.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Швидше за все, якщо Apple програє суд, йому доведеться заплатити чималий штраф і знизити ціни на програми.

Нагадаємо, що не секрет, що Samsung планує випустити смартфон без вирізу на екрані, але з невеликим отвором під камеру. Судячи за даними аналітиків, презентація пристрою повинна відбутися в лютому 2019 року. Однак, Huawei вирішила обігнати свого конкурента, і вже в грудні 2018 року представить смартфон з точно такою ж особливістю.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Apple завжди неприємно дивує світ вартістю своїх нових девайсів. Однак, з виходом нових, більш старі моделі значно дешевшають, і цей випадок не став винятком. iPhone 8 на даний момент подешевшав для українців на 40% від початкової ціни, і його з легкістю можна придбати за 16-18 тисяч гривень.

Знай.uа писав, що чорна смуга Windows 10 триває. Відразу після того, як Microsoft виправила існуючі баги, користувачі операційки помітили ще одну несправність. Windows Media не може більше використовувати пошук.