Китайський виробник електроніки Xiaomi став лідером за обсягом поставок переносних пристроїв у світі в третьому кварталі 2018 року. До переносних пристроїв відносяться "розумні" годинники, фітнес-трекери, екшен-камери і Bluetooth-гарнітури. Звичайно, і хоча Xiaomi поступово наздоганяє яблучну корпорацію по продажах смартфонів, ціна девайсів Apple сильно перевершує смартфони Xiaomi.

Xiaomi відвантажила 6,9 млн пристроїв і зайняла 21,5% цього ринку в порівнянні з третім кварталом 2017 року обсяг поставок зріс майже в два рази. Xiaomi виявилася лідером завдяки успіху фітнес-трекера Mi Band 3 і зростанню продажу за межами Китаю — в Індії, Європі і на Близькому Сході, вважають в IDC. Судячи з усього, компанія зможе повторно зайняти лідерство і в наступному кварталі, адже в травні 2019 року на прилавках з'явиться фітнес-трекер Xiaomi Mi Band 4, який стане розумнішим за свого попередника, а також отримає купу нових функцій.

Третє місце за обсягом поставок зайняла американська Fitbit, яка відвантажила 3,5 млн пристроїв, а її частка на ринку склала 10,9% проти 13,7% в третьому кварталі 2017 року. По суті, це компанія, котоаря спеціалізується тільки на носяться устрйоствах -розумні годинник, браслети, фітнес - трекери.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, що корпорація Apple змусила велику соцмережа Tumblr видалити матеріал для дорослих. Повідомляється, що такий матеріал порушує політику магазину Apple, у зв'язку з чим компанія видалила додатки з App Store. Популярного сервісу довелося поліпшити методи перевірки завантажуваного контенту, щоб в майбутньому такого не повторилося.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що шахраї навчилися нового трюку, з допомогою якого непомітно для користувача знімають кошти з вашої кредитної картки. Шахраї створили додатка для iPhone, які вимагають, щоб користувач приклав палець до екрану для вимірювання стану пульсу. Однак, у цей час з-за відбитка пальців транзакція здійснюється в розмірі 100 доларів, які знімаються з рахунку власника смартфона.

Знай.uа писав, що Xiaomi Mi 9 незабаром з'явиться на прилавках, а інсайдери вже назвали вартість новинки. Серед іншого, девайс отримає 6 гб оперативки, а також топовий чіпсет, який допоможе зрівнятися по продуктивності навіть з iPhone XS Max.