Інсайдери опублікували рендери нового смартфона Lenovo, анонс якого очікується в найближчі місяці. Серед іншого, апарат отримає повністю безрамковий дисплей розміром 6,4 дюйма по діагоналі. Цілком можливо, що на прилавках з'явиться новий рекордсмен по площі дисплея на передній панелі.

У верхній частині панелі передбачено отвір для фронтальної камери, як у Huawei, який першим представить смартфон з вирізом на дисплеї під фронтальну камеру. Екран має роздільну здатність в 2340 × 1080 точок. Він займає приблизно 95 % площі фронтальної поверхні. Захист від пошкоджень забезпечує міцне скло Corning Gorilla Glass 5, яке здатне вберегти дисплей від декількох падінь на асфальт.

Ще одна особливість новинки — потрійна основна камера на базі модулів з 20 мп, 12 мп і 8 пікселів. Передбачена система оптичної стабілізації зображення. Дозвіл фронтальної камери — 20 млн пікселів.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, що корпорація Apple змусила велику соцмережа Tumblr видалити матеріал для дорослих. Повідомляється, що такий матеріал порушує політику магазину Apple, у зв'язку з чим компанія видалила додатки з App Store. Популярного сервісу довелося поліпшити методи перевірки завантажуваного контенту, щоб в майбутньому такого не повторилося.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що шахраї навчилися нового трюку, з допомогою якого непомітно для користувача знімають кошти з вашої кредитної картки. Шахраї створили додатка для iPhone, які вимагають, щоб користувач приклав палець до екрану для вимірювання стану пульсу. Однак, у цей час з-за відбитка пальців транзакція здійснюється в розмірі 100 доларів, які знімаються з рахунку власника смартфона.

Знай.uа писав, що Xiaomi Mi 9 незабаром з'явиться на прилавках, а інсайдери вже назвали вартість новинки. Серед іншого, девайс отримає 6 гб оперативки, а також топовий чіпсет, який допоможе зрівнятися по продуктивності навіть з iPhone XS Max.