Компанія Bose показала окуляри доповненої реальності, у яких цікава система звуку. Їх назва - Bose Frames.

Про це передає tehnot.com.

За заявою виробника, окуляри зможуть передавати звук через кістку за вухом. Завдяки цьому користувач отримає звук з найменшою кількістю спотворень.

Окуляри мають принцип роботи, як Bluetooth-навушники, у які вбудовані мікрофон і багатофункціональна кнопка на правій дужці окулярів.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Bose Frames можна синхронізувати зі своїм смартфоном, завдяки GPS-модулю. Завдяки цьому пристрій може дізнаватися будівлі або заклади, для використання розширеної реальності.

Окуляри працюють при повній зарядці 3,5 години або 12 годин у режимі очікування.

Bose Frames будуть продаватися в січні 2019 року. Вартість складає 199 доларів (5600 гривень).

Нагадаємо, Вчені винайшли акумулятор, здатний продовжити життя смартфона у вісім разів

Вчені під керівництвом лауреата Нобелівської премії з хімії 2015 року Роберта Граббса створили новий тип акумуляторів на фториді. Крім альтернативи дорогих природних ресурсів, новий тип батарей здатний продовжити роботу пристроїв у вісім разів. Це чудова новина для тих, хто заряджає свій телефон по кілька разів за день.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Microsoft втюхав нове оновлення-вбивцю, користувачі в сказі

Користувачі Windows 10 зіткнулися з жахливою проблемою. Мова йде про апдейте KB4467682, який доступний для установки через "Центр оновлення Windows". Багато користувачів комп'ютерів, які встановили це оновлення, на свій електронний пристрій, зіткнулися з його виходом з ладу.

Також "Знай.ua" писав про те, що Перші подробиці про нову Xbox потрапили в мережу

Вже давно відомо, що фахівці компанії Advanced Micro Devices працюють над "залізом" для ігрових консолей від Sony і Microsoft. Цю інформацію не раз підтверджували співробітники "червоного" чіпмейкера, в тому числі виконавчий директор AMD Ліза Су.

Проте, виробники компонентів для приставок поки не діляться подробицями про характеристики майбутнього устрою.