Оновлення Telegram принесло багато цікавого не тільки на зовнішній вигляд програми, але і в саму функціональність. Тепер платформа перекладу в Telegram дозволяє створити власний мовний пакет. А це означає, що будь-хто може перевести програму на будь-яку мову. Розробники Telegram зробили все для того, щоб спростити процедуру додавання мовних пакетів. До того ж, кожен зможе налаштувати месенджер по своєму смаку.

Інше цікаве нововведення програми — це оновлений швидкий перегляд 2-ої версії, який дозволяє користувачам сервісу переглядати різні статті дуже швидко і без втрати часу на завантаження сторінки. До того ж, тепер кожен охочий може змінювати шрифт в месенджері і в статтях, які ви читаєте під себе.

Telegram 5.0 з'явилися нові іконки інформації і дещо удосконалили дизайн. Віднині, доступ до мультимедіа, якими ви ділилися або хтось ділився з вами, став легше.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

Також була додана можливість вибору частини фотографії, яку ви хочете встановити для свого профілю. І наостанок, тепер можна під час перегляду відео збільшувати певний ділянку. І хоча це не сильно змінює інтерфейс програми, користуватися ним стало набагато зручніше.

Нагадаємо, що Xiaomi Mi 9 незабаром повинен з'явитися на ринку. Мільйони потенційних покупців вже рахують секунди до появи девайса на прилавках. Відзначається, що смартфон отримає 48-мегапіксельну камеру, у якій немає аналогів на сьогоднішній день. Сам глава китайської компанії показав частину камери, і швидше за все, вона буде подвійний або потрійний, а розташування буде вертикальним.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що розумні окуляри навчилися передавати звук без навушників. Для цього використовується технологія, яка передає звуки через кістку за вухом. Таким чином, більше не потрібно використовувати навушники, що дозволить слухати музику більш зручним способом.

Знай.uа писав, що компанія Apple вирішила відмовитися від 5G для iPhone в 2019 році. Як виявилося, процесори Intel недостатньо гарні, а c Qualcomm розірвала співпрацю на грунті постійних конфліктів. Таким чином, китайські виробники першими запровадять а ринок смартфони з підтримкою нової мережі 5G.