Компанія Samsung закриває виробництво смартфонів на території Китаю.

Причиною виявився низький попит на них на території країни. І це цілком очікувано, адже глава мобільного підрозділу Samsung визнав, що він програв битву на мобільному ринку, адже нові фаворити в особі Xiaomi і Huawei повністю виштовхнули корейську компанію з ринку Китаю.

В порівнянні з продукцією компанії Apple показник корейців склав 9% до 1%. За інформацією видання, китайська фабрика виробляла 26 мільйонів смартфонів в рік. Судячи з усього, тепер компанії немає необхідності у виробництві такої величезної кількості смартфонів, а решта навантаження збільшиться на інших фабриках і заводах компанії.

Однак глобальне скорочення виробництва компанія поки робити не має наміру. Це може статися, однак лише в тому випадку, якщо вона почне суттєво втрачати частку ринку і програвати своїм конкурентам Huawei і Xiaomi.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, що Xiaomi представила безшумну клавіатуру за 50 доларів. І хоча вона дорожче своїх конкурентів, виробник обіцяє довговічність пристрою, так як при створенні девайса використовується новий матеріал, який не дозволить кнопок ламатися, або ж бруднитися від дотику брудних рук. Відмінний девайс для тих, хто любить поїсти за комп'ютером вдома, або ж в офісі.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що оновлення iOS 12 iPhone залишило користувачів без інтернету. На жаль, апаратна помилка не дозволяє некоторіе користувачам насолоджуватися 4G-мережею. Смартфони деяких користувачів взагалі перестали ловити бездротову мережу, так що їх смартфони перетворилися в музичний плеєр з підключенням до Wi-Fi.

Знай.uа писав, що додатки з AppStore стежать за користувачами iPhone і iPad. До такого висновку прийшли The New York Times, який проводив незалежне розслідування. Як виявилося, додатки, які вимірюють кількість кроків користувача стежать за власником смартфона. Причому знають його місце розташування в режимі реального часу.