Німецька компанія Puma випустила “розумні” кросівки RS-Computer. Такі випускали в 1986-му, але популярністю вони не користувалися з-за величезної ціни, а також незвичайного виду, який зіграв злий жарт для виробників. У взуття вбудували чіп величезних розмірів, і розмістили його на п'яті. Він буде вважати пройдену відстань, час і кількість калорій, а також підключається до ПК.

Зібрані чіпом дані будуть передавати на комп'ютери Apple IIE, Commodore 64 або IBM PC за допомогою 16-контактного кабелю. Дані з кросівок зберігаються протягом місяця, так що особливо активні користувачі можуть порівнювати свою статистику по місяцях

Нові кросівки мають такий же дизайн, як 1986-го. Серед функцій – тривісний акселерометр, світлодіодні індикатори, USB-порт для зарядки і Bluetooth для підключення до мобільного пристрою. Взуття синхронізується зі смартфоном за допомогою спеціального додатку RS-Computer Shoe, а громіздка апаратура на заднику взуття зроблена для краси.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Бренд випустив 86 пар кросівок з індивідуальною нумерацією. Вони з'явилися в магазинах Берліна, Лондона і Токіо 13 грудня, але в лімітованому примірнику.

Нагадаємо, що нові 13 грудня компанія Huawei представила новий бюджетник Huawei P Smart. Серед іншого, варто відзначити досить непогані характеристики, але збереглася приємна ціна. Екран близько 6 дюймів, а задня основна камера подвійна. Що стосується ціни, аналітики прогнозують вартість близько 200-300 доларів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що в мережу потрапили перший знімки чохла для Samsung Galaxy M20, які розкрили всі головні фішки пристрою. Варто відзначити, що девайс отримає подвійну вертикальну камеру, а також сканер відбитків пальців. Аналітики повідомляють, що цей бюджетний девайс, так що на топові характеристики сподіватися не варто.

Знай.uа писав, що Apple нарешті випустила iOS 12.1.2, яка виправила всі баги з попередньої версії. Варто відзначити, що власники смартфонів від яблучної корпорації не могла користуватися бездротовою мережею через помилку при оновленні, яке відключало роботу модему.