Президент HTC Taiwan Даррен Чен підтвердив чутки про те, що компанія має намір змінити стратегію свого підрозділу смартфонів. Він заявив, що HTC не буде випускати дешеві смартфони зі слабкою апаратною начинкою. У найближчому майбутньому компанія зосередиться тільки на флагманських моделях і пристроях середнього цінового сегмента з привабливою начинкою.

На думку керівництва компанії, нова стратегія повинна підвищити продажі, збільшити ринкову частку HTC, а також в перспективі допомогти знову почати отримувати прибуток від продажу смартфонів. Проте, це лише припущення глави компанії. На ринку є більш цікаві компанії, які випускають топові смартфони, які користуються величезною популярністю в усьому світі.

У вересні виручка компанії склала приблизно $ 45,2 млн, падіння в річному обчисленні виявилося на рівні 54 відсотків. Дохід дещо скоротився і проти липня 2018 року, коли HTC показала найгірші результати за 15 років. Судячи з усього, навіть нещодавно вийшов флагман не допоміг виправити ситуацію.

Незважаючи на нову стратегію, днями HTC представила бюджетний смартфон Desire 12S на платформі Snapdragon 435 з модулем NFC за ціною менше 200 доларів.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, що китайська компанія Xiaomi планує випустити новий смартфон, який стане першим смартфоном в лінійці Play. Швидше за все, це зовсім не ігровий смартфон, але потужності і заряду акумулятора вистачить з головою, щоб насолодитися грою. До речі, вартість девайса всього 300 доларів, що не може не радувати.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Apple знову викликають до суду. На цей раз вони не зможуть викрутитися, адже їх спіймали на “гарячому”. Власники iPhone X заявили, що яблучна компанія спеціально завищує характеристики смартфона. Наприклад, якість смартфона набагато гірше заявленого, а Apple про це не сказала ні слова.

Знай.uа писав, що корпорація Google вирішила розширити свої володіння, і на цей раз планує побудувати новий офіс за 1 млрд. доларів. Варто зазначити, що днями раніше точно таке ж повідомлення опублікувала і компанія Apple, яка так само витратить мільярд доларів на будівництво нового офісу для збільшення кількості співробітників і робочих місць.