У мережі були опубліковані живі фотографії чохла для смартфона Nokia 9. На подив публіки, смартфон отримає цілих 5 камер, які розташовані у формі кола. Однак, серед іншого, на задній частині смартфона буде цілих 7 отворів.

Як і було показано на попередніх зображеннях, на задній панелі смартфона буде сім круглих отворів. Джерела вважають, що камера буде включати п'ять модулів, шостий виріз призначений для спалаху, а сьомий — для лазерного помічника автофокусу. Смартфон здивує користувачів. До речі, кожен об'єктив камери буде відповідати за конкретні дії, і буде мати свої характеристики, які не залежать від інших.

За останньою інформацією, анонс Nokia 9 PureView перенесли з цього року на наступний, так як керівництво HMD Global виявилося незадоволеним якістю знімків нової камери.

Популярні новини зараз
Елітні татусі із синами "раптово" стали інвалідами: викрито схему "ухилення" від ТЦК Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

Офіційний анонс пристрою очікується на MWC 2019.

Нагадаємо, що китайська компанія Xiaomi планує випустити новий смартфон, який стане першим смартфоном в лінійці Play. Швидше за все, це зовсім не ігровий смартфон, але потужності і заряду акумулятора вистачить з головою, щоб насолодитися грою. До речі, вартість девайса всього 300 доларів, що не може не радувати.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Apple знову викликають до суду. На цей раз вони не зможуть викрутитися, адже їх спіймали на “гарячому”. Власники iPhone X заявили, що яблучна компанія спеціально завищує характеристики смартфона. Наприклад, якість смартфона набагато гірше заявленого, а Apple про це не сказала ні слова.

Знай.uа писав, що корпорація Google вирішила розширити свої володіння, і на цей раз планує побудувати новий офіс за 1 млрд. доларів. Варто зазначити, що днями раніше точно таке ж повідомлення опублікувала і компанія Apple, яка так само витратить мільярд доларів на будівництво нового офісу для збільшення кількості співробітників і робочих місць.