Китайський гігант Xiaomi і компанія Yunding Technology випустили смарт-замок Loock Touch 2 Pro. Особливість новинки в міцному корпусі, потужної системи захисту і дорогому ціннику. Однак, судячи за заявою виробників, девайс здатний захистити ваш будинок від небажаних гостей.

Loock Touch 2 Pro отримав сенсорний екран з захисним 2.5 D-склом і знімну батарею на 8000 маг. На дисплеї змінюються теми та шпалери, відображається текст і короткі відеоповідомлення. Весь функціонал сучасних замків присутня.

Для поліпшеної безпеки “розумний” дверний замок забезпечили системою підбору випадкових цифр коду та сканером відбитків пальців, що враховує не тільки малюнок на шкірі, але і її тип, а також інші параметри. Таким чином шанс злому будинку через вхідні двері помітно зменшиться. Корпус пристрою захищений за стандартом IPX4, а значить не боїться дощу і інших вологих погодних умов, що цілком очікувано від дверного замка.

Смарт-замок Loock Touch 2 Pro вже доступний для покупки на території Китаю. Ціна питання — 750 доларів.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Нагадаємо, що китайська компанія Xiaomi планує випустити новий смартфон, який стане першим смартфоном в лінійці Play. Швидше за все, це зовсім не ігровий смартфон, але потужності і заряду акумулятора вистачить з головою, щоб насолодитися грою. До речі, вартість девайса всього 300 доларів, що не може не радувати.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Apple знову викликають до суду. На цей раз вони не зможуть викрутитися, адже їх спіймали на “гарячому”. Власники iPhone X заявили, що яблучна компанія спеціально завищує характеристики смартфона. Наприклад, якість смартфона набагато гірше заявленого, а Apple про це не сказала ні слова.

Знай.uа писав, що корпорація Google вирішила розширити свої володіння, і на цей раз планує побудувати новий офіс за 1 млрд. доларів. Варто зазначити, що днями раніше точно таке ж повідомлення опублікувала і компанія Apple, яка так само витратить мільярд доларів на будівництво нового офісу для збільшення кількості співробітників і робочих місць.